search-button
cross-out

Περιστέρι: «Μπήκαν στο σχολείο 14 άτομα, τον χτυπούσαν και τραβούσαν βίντεο» – Μαρτυρίες για τον ξυλοδαρμό 17χρονου μαθητή

Σοκάρουν οι μαρτυρίες για τον άγριο ξυλοδαρμό 17χρονου μαθητή από ομάδα ανηλίκων μέσα στο σχολείο του ανήλικου στο Περιστέρι.
Περιστέρι: «Μπήκαν στο σχολείο 14 άτομα, τον χτυπούσαν και τραβούσαν βίντεο» – Μαρτυρίες για τον ξυλοδαρμό 17χρονου μαθητή

«Μπήκαν στο σχολείο 14 άτομα και τον πλάκωσαν, του έσπασαν τη μύτη», σημείωσε μία κοπέλα μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΙ, ενώ ακόμα ένας μαθητής του 17χρονου που έπεσε θύμα ξυλοδαρμού σε σχολείο του στο Περιστέρι σημείωσε πως «είχαν σκαρφαλώσει παιδιά στα κάγκελα και τράβαγαν βίντεο».

Συμμαθήτρια του 17χρονου είπε για τον ξυλοδαρμό στο σχολείο: «Ο συμμαθητής μου στο ΕΠΑΛ κατέβαινε από το κτίριο και βγήκαν 14 άτομα από το διπλανό σχολείο και τον χτύπησαν λόγω μιας κοπέλας.

Τον χτύπησαν στη μύτη, και το μάγουλό του είχε πρηστεί με γρατζουνιές. Ο κολλητός του που πήγε να τον τραβήξει από τον χαμό, έφαγε και αυτός δύο χαστούκια».

Κατά το ρεπορτάζ, ο 17χρονος και ο κολλητός του διέφυγαν από το σημείο, ενώ άμεσα ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ μετέφερε τον ανήλικο με βαριά τραύματα στο Γενικό Κρατικό Νίκαιας, προκειμένου να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες και να γίνουν οι απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις.

Αστυνομικοί της ΔΙ.ΑΣ. πήγαν στο σχολείο και συνέλαβαν τέσσερις ανήλικους που τους υπέδειξαν οι αυτόπτες μάρτυρες, ενώ αναζητούνται ακόμη 10 άτομα.

newsit.gr

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

Newsroom

Latest

zinapost.gr