search-button
cross-out

Περιστέρι: Συγκλονίζουν τα ραβασάκια bullying σε μαθήτρια Β’ Δημοτικού από συμμαθητή της

Πληθαίνουν οι καταγγελίες για περιστατικά bullying σε μικρούς μαθητές.
Περιστέρι: Συγκλονίζουν τα ραβασάκια bullying σε μαθήτρια Β’ Δημοτικού από συμμαθητή της

Αυξάνονται συνεχώς οι καταγγελίες για περιστατικά bullying που σημειώνονται σε σχολεία της χώρας, φαίνεται ότι το φαινόμενο βρίσκεται σε έξαρση μέσα στα σχολεία!

Σύμφωνα με νέα καταγγελία στην οποία προχώρησε στον Focus FM 103,6 πατέρας μαθήτριας Δημοτικού σχολείου στο Περιστέρι, η κόρη του υπέστη bullying από συμμαθητή της σε τέτοιο σημείο που αναγκάστηκε να αλλάξει σχολείο.

«Έστελνε ραβασάκια στο παιδί μου με προσβλητικό περιεχόμενο. Η διευθύντρια του σχολείου προσπάθησε να πάρει τα συγκεκριμένα χαρτιά απ τη γυναίκα μου (μάλλον να τα καταστρέψει) αλλά ευτυχώς δεν πρόλαβε. Συνεχώς προσπαθούσε να υποβιβάσει τα περιστατικά. Δύο φορές γρονθοκόπησε την μικρή και την πήρα με μαυρισμένο το μάτι, έχω και φωτογραφίες. Τη 2η φορά μας είπε η διευθύντρια ότι έπεσε πάνω στο χέρι του παιδιού η κόρη μου», κατήγγειλε ο πατέρας.

Όπως εξήγησε ο πατέρας της μικρής μαθήτριας η διευθύντρια την απομόνωνε πιστεύοντας ότι έτσι την προφυλάσσει: «Κάποια στιγμή την έβαλε να φάει με μαθητές ΣΤ δημοτικού και δέχθηκε μπούλινγκ από μεγαλύτερο παιδί της τάξης. Όταν παραπονεθήκαμε, μας είπε ότι γνώριζε τον συγκεκριμένο μαθητή, ότι έκανε και αυτός μπουλινγκ. Αυτό που μας είπε ήταν “ευτυχώς του χρόνου πάει γυμνάσιο και θα ησυχάσουμε”… ωραία αντιμετώπιση».

Τέλος, ο πατέρας μετά από πολλά περιστατικά ανέφερε ότι τους πρότειναν να αλλάξουν περιβάλλον, δηλαδή σχολείο: «Δηλαδή να φύγει το θύμα και να μείνει ο θύτης. Τελικά μετά από ένα χρόνο αλλάξαμε σχολείο γιατί δεν βρίσκαμε λύση .Κάναμε και καταγγελία στην πρωτοβάθμια και μας είπε ο υπάλληλος ότι δεν γίνεται τίποτα και πως μόνο αν βγάλει το μάτι της μικρής θα λυθεί το πρόβλημα. Η μικρή μετά απ όλα αυτά έχει αναπτύξει ένα ενοχικό σύνδρομο και μια χωρίς λόγο επιθετικότητα κάποιες στιγμές, ακόμα και τώρα που είναι στην 5η δημοτικού», κατέληξε.

Πηγή: newsbomb.gr

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

Newsroom

Latest

zinapost.gr