search-button
cross-out

Πέθανε από τον καημό του ο αδελφός της Μαρίας που δολοφονήθηκε από τον εν διαστάσει σύζυγό της στη Λάρισα

Δεν άντεξε μακριά της!
Πέθανε από τον καημό του ο αδελφός της Μαρίας που δολοφονήθηκε από τον εν διαστάσει σύζυγό της στη Λάρισα

«Λύγισε» από τον καημό του, λίγους μήνες μετά τη δολοφονία της αδελφής του, ο Γιάννης Βλάχος, ιδιοκτήτης της ταβέρνας στη Λάρισα όπου το καλοκαίρι του 2021 η 43χρονη Μαρία έπεσε νεκρή από το χέρι τού εν διαστάσει συζύγου της. Ο επιχειρηματίας δεν άντεξε και κατέληξε, υποκύπτοντας σε ένα χρόνιο πρόβλημα υγείας που αντιμετώπιζε.

Το έγκλημα στην ιστορική ταβέρνα «Βαλέσα», στην περιοχή Σωτηρίτσα, με θύμα τη 43χρονη γυναίκα είχε «παγώσει» όλη τη χώρα, τον περασμένο Αύγουστο. Τότε, ο 54χρονος εν διαστάσει σύζυγός της πυροβόλησε την άτυχη Μαρία οκτώ φορές μέσα στην επιχείρηση της οικογένειάς της.

Ο γυναικοκτόνος

Σαν να μην έφτανε το σοκ από το φρικτό έγκλημα, ανατριχίλα προκάλεσε και το γεγονός ότι ο 54χρονος δράστης είχε ηχογραφήσει στο κινητό του τηλέφωνο τη στιγμή που έριχνε νεκρή την άτυχη μητέρα τριών παιδιών, η οποία δέχτηκε πυροβολισμούς από περίστροφο στον θώρακα και στο μέτωπο.

Λίγους μήνες μετά, ο 48χρονος αδελφός της άφησε την τελευταία του πνοή, με τους συγγενείς και φίλους να βυθίζονται ξανά στη θλίψη μπροστά στη διπλή οικογενειακή τραγωδία. Ο Γιάννης Βλάχος ήταν ιδιαιτέρως αγαπητός στην περιοχή της Σωτηρίτσας.

Τελευταίο «αντίο»

Ωστόσο, από τότε που η αδελφή του δολοφονήθηκε μέσα στην οικογενειακή επιχείρηση ο ίδιος έχασε τον εαυτό του από τη θλίψη, ενώ παράλληλα αντιμετώπιζε και προβλήματα υγείας, τα οποία στάθηκαν μοιραία για τη ζωή του.

Συγγενείς, φίλοι και γνωστοί είπαν το τελευταίο «αντίο» στον επιχειρηματία χθες το μεσημέρι, στον Ιερό Ναό Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης, στη Σωτηρίτσα. Αφήνει πίσω τη μητέρα, τα ανίψια του -παιδιά της Μαρίας-, θείους, συγγενείς και φίλους.

Πηγή: newsbreak.gr

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

Newsroom

Latest

zinapost.gr