search-button
cross-out

Πέθανε ο δημοσιογράφος Δημήτρης Μήτρου – Η καταξίωση και η πιο άνιση μάχη της ζωής του

O δημοσιογραφικός κόσμος θρηνεί την απώλεια του Δημήτρη Μήτρου. Ο κορονοϊός αποδείχθηκε ο δυσκολότερος αντίπαλος στη ζωή του δημοσιογράφου που πάλεψε γενναία…
Πέθανε ο δημοσιογράφος Δημήτρης Μήτρου – Η καταξίωση και η πιο άνιση μάχη της ζωής του

Ο κορονοϊός μπήκε στη ζωή του στις αρχές του 2022 και ο δημοσιογράφος που πάλεψε διασωληνωμένος στην εντατική, έχασε τη μάχη. Είχε καταφέρει να βγει νικητής από τη ΜΕΘ αλλά η επικίνδυνη νόσος τον λύγισε το επόμενο διάστημα. Με την τραγική είδηση να βυθίζει στο πένθος τους στενούς συγγενείς αλλά και τους συναδέλφους του, που τον έζησαν για χρόνια.

Δεν κατάφερε να βγει νικητής στη μάχη με τον κορονοϊό, ο γνωστός δημοσιογράφος από τη Βόρεια Εύβοια, Δημήτρης Μήτρου, ο οποίος νοσηλευόταν στο Νοσοκομείο Λαμίας. Ο 64χρονος είχε καταφέρει να κερδίσει τον πιο δύσκολο γύρο στη μάχη με τον ιό, όταν διασωληνωμένος στη ΜΕΘ ξεπέρασε τις επιπλοκές στο αναπνευστικό που του είχε δημιουργήσει ο κορονοϊός.

Είχε διασωληνωθεί στις 14 Ιανουαρίου και στις 30 του ίδιου μήνα μεταφερόταν στην Κλινική, όντας πολύ καλά αναπνευστικά. Και ενώ μετρούσε αντίστροφα για να αναλάβει δυνάμεις και να αρνητικοποιηθεί ώστε να πάρει εξιτήριο, το μεσημέρι της Τετάρτης (9/2) κατέληξε πιθανότατα από ανακοπή.

Η είδηση του θανάτου του προκάλεσε τη θλίψη όχι μόνο στην Εύβοια, αλλά και στη Φθιώτιδα, έχοντας συνεργαστεί για πολλά χρόνια με διάφορα μέσα ενημέρωσης, δίνοντας το ρεπορτάζ της περιοχής του. Για περισσότερα από 25 χρόνια συνεργάστηκε με τον τηλεοπτικό σταθμό ASTRA, ενώ έγινε ιδιαίτερα γνωστός από την εκπομπή του Δημήτρη Μαρέδη.

Είναι η δεύτερη απώλεια μέσα σε 10 ημέρες για τον τηλεοπτικό σταθμό, που την περασμένη εβδομάδα αποχαιρέτησε τον εικονολήπτη Βαλάντη Καπίτσα σε ηλικία 47 ετών από ανακοπή καρδιάς (διαβάστε εδώ)

Σύμφωνα με το lamiareport.gr, η απώλεια του 64χρονου δεν ήταν η μοναδική αυτό το 24ωρο, καθώς δύο ακόμη γυναίκες από τη Λαμία έχασαν τη μάχη με τον ιό σε ΜΕΘ και Κλινική Covid, ανεβάζοντας τον αριθμό των θυμάτων στην μακάβρια λίστα.

Πηγή: newsit.gr

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

Newsroom

Latest

zinapost.gr