search-button
cross-out

Πήλιο: Ξυλοφόρτωσε τη σύζυγό του γιατί δεν έβρισκε τα κλειδιά του – «Θα σε σφάξω» φώναζε

Δυστυχώς ένα ακόμα περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας βλέπει το φως της δημοσιότητας, αυτή τη φορά στο Πήλιο. Θύμα μια γυναίκα στην Ζαγορά, η οποία επειδή δεν απάντησε στον μεθυσμένο σύζυγό της που είναι τα κλειδιά του, εκείνος την ξυλοφόρτωσε!
Πήλιο: Ξυλοφόρτωσε τη σύζυγό του γιατί δεν έβρισκε τα κλειδιά του – «Θα σε σφάξω» φώναζε

Το βράδυ της περασμένης Κυριακής (20.02.2022), σύμφωνα με τοπικά ΜΜΕ, ο 60χρονος γύρισε μεθυσμένος στο σπίτι του και έψαχνε τα κλειδιά του. Αφού δεν μπόρεσε να τα βρει, ρώτησε τη σύζυγό του. Όταν όμως εκείνη δεν του απάντησε, ο 60χρονος την ξυλοφόρτωσε, τραυματίζοντάς την στα χέρια και στο πρόσωπο.

Τοπικά ΜΜΕ αναφέρουν ότι η άτυχη γυναίκα μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας της περιοχής για να την προσφερθούν οι πρώτες βοήθειες και κατήγγειλε το περιστατικό στους αστυνομικούς.

Σύμφωνα με την καταγγελία της άτυχης γυναίκας, ο 60χρονος – εκτός από τα χτυπήματα που της κατάφερε – την έβριζε, την απειλούσε ότι θα την σφάξει, ενώ φώναζε ότι θα βάλει και φωτιά στο σπίτι!

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο 60χρονος κατέθεσε στις Αρχές ότι δεν ήθελε να χτυπήσει την σύζυγό του.

Την Τρίτη (22.02.2022) ο σύζυγος-νταής οδηγήθηκε στο Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Βόλου, με τις κατηγορίες της απειλής, εξύβρισης και πρόκλησης ελαφράς σωματικής βλάβης από πρόθεση. Επειδή όμως η σύζυγός του δεν παρουσιάστηκε για να καταθέσει, η υπόθεση πήρε αναβολή και αναμένεται να δικαστεί την Παρασκευή (25.02.2022).

Ο 60χρονος αφέθηκε ελεύθερος με τον όρο να μην πλησιάζει το σπίτι του και αφού δεσμεύτηκε να διανυκτερεύει στο σπίτι της αδελφής του.

Με πληροφορίες από thenewspaper.gr και magnesianews.gr

Πηγή: newsit.gr

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

Newsroom

Latest

zinapost.gr