search-button
cross-out

Πήραν προθεσμία για την Κυριακή οι τρεις από τους συλληφθέντες για την δολοφονία του 36χρονου Αντώνη

Νοσηλεύεται μετά από ισχαιμικό επεισόδιο ο υποπλοίαρχος
Πήραν προθεσμία για την Κυριακή οι τρεις από τους συλληφθέντες για την δολοφονία του 36χρονου Αντώνη

Οι κατηγορούμενοι για τη δολοφονία του 36χρονου στο Blue Horizon ζήτησαν και έλαβαν δεύτερη προθεσμία για την απολογία τους και έτσι αύριο στις 9.30 π.μ. θα βρεθούν ξανά στα δικαστήρια Πειραιά.

Σήμερα το πρωί, πέρασαν το κατώφλι των δικαστηρίων οι τρεις από τους τέσσερις κατηγορούμενους, καθώς – σύμφωνα με πληροφορίες του newsit.gr- ο υποπλοίαρχος νοσηλεύεται, λόγω προβλήματος υγείας που αντιμετωπίζει και πιθανότατα θα απολογηθεί στο νοσοκομείο.

Κατά την αποχώρηση τους, δέχθηκαν την κατακραυγή πολιτών που βρίσκονταν απ’ έξω και δεν μπορούσαν να συγκρατήσουν την οργή τους για την κτηνώδη πράξη των μελών του πληρώματος.

Υπενθυμίζουμε ότι σε βάρος του υπάρχου που έσπρωξε τον 36χρονο στη θάλασσα ασκήθηκε δίωξη για ανθρωποκτονία που τελέστηκε με ενδεχόμενο δόλο.

Σε βάρος των δύο άλλων μελών του πληρώματος, του αξιωματικού φυλακής και του λοστρόμου ασκήθηκε ποινική δίωξη για συνέργεια στην ανθρωποκτονία που τελέστηκε με ενδεχόμενο δόλο, ενώ ο καπετάνιος του πλοίου κατηγορείται για επικίνδυνη παρέμβαση στις θαλάσσιες συγκοινωνίες αδίκημα επίσης που τιμωρείται σε βαθμό κακουργήματος.

Πρόκειται για βαρύτατες κατηγορίες, οι οποίες τιμωρούνται μέχρι και με ισόβια κάθειρξη.

newsit.gr

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

Newsroom

Latest

zinapost.gr