search-button
cross-out

Πιστολίδι στις Γούβες: «Θόλωσα, είδα τον αδερφό μου κάτω να κραυγάζει»

Ο 37χρονος κτηνοτρόφος παραμένει νοσηλευόμενος
Πιστολίδι στις Γούβες: «Θόλωσα, είδα τον αδερφό μου κάτω να κραυγάζει»

Έχει συμπληρωθεί μήνας από το αιματηρό περιστατικό, έξω από ταβέρνα, στις Πάνω Γούβες. Ο 37χρονος κτηνοτρόφος παραμένει νοσηλευόμενος και  έχει υποβληθεί σε αλλεπάλληλες επεμβάσεις.
Με βάση το κατηγορητήριο, δέχθηκε τους πυροβολισμούς από πολύ μικρή απόσταση, κάτω του 1,5 μέτρου, και τραυματίστηκε στην κοιλιακή χώρα, αριστερά στο θώρακα και στο ιερό οστό. Στο ίδιο επεισόδιο είχε τραυματιστεί και η σύζυγος του στο χέρι, ενώ μπροστά ήταν τα δύο ανήλικα παιδιά τους.

Η τετραμελής οικογένεια καθόταν σε ένα εξωτερικό τραπεζάκι της ταβέρνας μαζί με έναν φίλο τους και το κοριτσάκι του, όταν κατέφθασε η πλευρά των κατηγορουμένων, με αποτέλεσμα να πιαστούν στα χέρια και να ακολουθήσουν τα πυρά.
Σύμφωνα με τη δικογραφία που διαβιβάστηκε στη δικαιοσύνη, πέντε είναι συνολικά τα εμπλεκόμενα πρόσωπα,  δύο αδέρφια, 29 και 27 ετών, ένας 32χρονος από κοντινό χωριό των Γουβών και δύο ακόμα νεαροί από άλλες περιοχές.

Ο 29χρονος βασικός κατηγορούμενος, ο οποίος πυροβόλησε τον 37χρονο, έχει οδηγηθεί στη φυλακή ως προσωρινά κρατούμενος, ενώ στη φυλακή οδηγήθηκε και ο 32χρονος, αν και ισχυρίζεται ότι δεν ήταν καν στον τόπο του συμβάντος. Ακόμα ο 27χρονος είχε τραυματιστεί σοβαρά στη διάρκεια της πάλης και είχε χρειαστεί να υποβληθεί σε διπλή επέμβαση.

Ο 29χρονος ισχυρίζεται ότι δεν υπήρχε από μέρους τους τίποτα το σχεδιασμένο για την επίθεση στο ζευγάρι. Δεν ήξεραν καν, υποστηρίζει, ότι ο 37χρονος καθόταν στην συγκεκριμένη ταβέρνα, ούτε αναγνώρισε ποιος είναι. Είχαν πάει από νωρίς να ανάψουν ένα κερί στον Άγιο Κήρυκο, μετά πήγαν σε ταβέρνα της ευρύτερης περιοχής και κατέληξαν στις Άνω Γούβες για το γλέντι. Όσο έψαχναν να παρκάρουν, ο 27χρονος αδερφός του σταμάτησε μπροστά στην ταβέρνα για να ρωτήσει για τραπέζι. Ξαφνικά είδε τη φασαρία, χωρίς να ξέρει τι και πώς.
Ισχυρίζεται, όπως αναφέρεται στην «Πατρίς», ότι πυροβόλησε επειδή άκουσε τον αδερφό του να κραυγάζει όσο ήταν στο έδαφος και πίστευε ότι είχε δεχθεί μαχαιριά. «εγώ θόλωσα, κινήθηκα μπροστά από το αυτοκίνητο του αδερφού μου, σε απόσταση δύο μέτρων από τους άνδρες που εμπλέκονταν στο οδόστρωμα, και πυροβόλησα μία ή δύο φορές, δεν θυμάμαι. Είδα τον αδερφό μου να παλεύει και προσπάθησε να σηκωθεί και μετά ξαναέπεσε. Εγώ πυροβόλησα χωρίς ωστόσο να έχει σηκωθεί ο αδελφός μου».
Ως προς τη μεταξύ τους κτηματική διαφορά, ο 29χρονος υποστηρίζει στην απολογία του ότι  ο 37χρονος είχε δηλώσει στο κτηματολόγιο ως δικά του ακίνητα της δικής του οικογένειας.
Πηγή: cretalive.gr

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

News

Latest

Ο Άγιος Τύχων τιμάται σήμερα 16 Ιουνίου
Ελλάδα

Ο Άγιος Τύχων τιμάται σήμερα 16 Ιουνίου

Μόνο στο zinapost gr -Ένα διαφορετικό γεύμα αγάπης στη μνήμη του μικρού Γιαννάκη: Η Εθελοντική Διακονία Αστέγων διοργανώνει γεύμα αγάπης για τους άστεγους της πόλης στη μνήμη του γενναίου αγοριού
Ελλάδα

Μόνο στο zinapost gr -Ένα διαφορετικό γεύμα αγάπης στη μνήμη του μικρού Γιαννάκη: Η Εθελοντική Διακονία Αστέγων διοργανώνει γεύμα αγάπης για τους άστεγους της πόλης στη μνήμη του γενναίου αγοριού

Εξαφάνιση Σταυρούλας στα Χανιά-Θείος 45χρονης:  Δεν είχε πειράξει άνθρωπο… Εύχομαι να βρεθεί ζωντανή…
Videos

Εξαφάνιση Σταυρούλας στα Χανιά-Θείος 45χρονης: Δεν είχε πειράξει άνθρωπο… Εύχομαι να βρεθεί ζωντανή…

Θρίλερ στα Χανιά: 17 ημέρες χωρίς κανένα ίχνος ζωής από την 45χρονη Σταυρούλα
Videos

Θρίλερ στα Χανιά: 17 ημέρες χωρίς κανένα ίχνος ζωής από την 45χρονη Σταυρούλα

Γυναικοκτονία 45χρονης στη Δράμα-Γιατρός θύματος: Μου έλεγε “είμαι χαρούμενη, χώρισα και είμαι πλέον ελεύθερη…”
Videos

Γυναικοκτονία 45χρονης στη Δράμα-Γιατρός θύματος: Μου έλεγε “είμαι χαρούμενη, χώρισα και είμαι πλέον ελεύθερη…”

Γυναικοκτονία   45χρονης στη Δράμα: Η γυναίκα έκανε ψυχοθεραπεία για να ξεπεράσει τον χωρισμό της…
Videos

Γυναικοκτονία 45χρονης στη Δράμα: Η γυναίκα έκανε ψυχοθεραπεία για να ξεπεράσει τον χωρισμό της…

Έγκλημα πίσω από τη στολή στη Δράμα:  50χρονος αστυνομικός σχεδίασε και εκτέλεσε την αστυνομικό-σύζυγό του
Videos

Έγκλημα πίσω από τη στολή στη Δράμα: 50χρονος αστυνομικός σχεδίασε και εκτέλεσε την αστυνομικό-σύζυγό του

Ναύπλιο: «Δεν άντεξε από την πίεση» – Τι υποστηρίζει η ΠΟΕΔΗΝ για τον θάνατο της 55χρονης νοσηλεύτριας
Ελλάδα

Ναύπλιο: «Δεν άντεξε από την πίεση» – Τι υποστηρίζει η ΠΟΕΔΗΝ για τον θάνατο της 55χρονης νοσηλεύτριας

zinapost.gr