search-button
cross-out

Πώς έγινε το φονικό στα Καλύβια με τον 16χρονο πατροκτόνο- Περίμενε τον πατέρα του με δύο μαχαίρια

Στις πρώτες του κουβέντες με τους αστυνομικούς τόνισε ότι προέβη στην πράξη αυτή γιατί δεν άντεχε τον πατέρα του. Ο 16χρονος κατηγορείται για «ανθρωποκτονία με δόλο» και «παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων».
Πώς έγινε το φονικό στα Καλύβια με τον 16χρονο πατροκτόνο- Περίμενε τον πατέρα του με δύο μαχαίρια

Σοκαριστικές είναι οι λεπτομέρειες από τη δολοφονία ενός 71χρονου άνδρα από τον 16χρονο γιο του στα Καλύβια, το βράδυ της Παρασκευής.

Όπως φαίνεται, τα όσα εκτυλίχθηκαν περίπου στις 22:00 το βράδυ στη μονοκατοικία οδού Γαλήνης, όπου ζούσαν τα δράστης και θύμα, ήταν η ολοκλήρωση μιας βίαιης συμπεριφοράς με ύβρεις και κακοποίηση από την πλευρά του πατέρα προς το γιο του.

Ο 16χρονος, που συνελήφθη από τους αστυνομικούς στο σημείο του συμβάντος κατηγορείται για ανθρωποκτονία με δόλο και οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών προκειμένου να απολογηθεί.

Στις πρώτες του κουβέντες με τους αστυνομικούς τόνισε ότι προέβη στην πράξη αυτή γιατί δεν άντεχε τον πατέρα του.

Επίσης, υποστήριξε στις Αρχές ότι τόσο ο ίδιος όσο και η μητέρα του και ο 19χρονος αδερφός του, υπήρξαν «θύματα χρόνιας κακοποίησης και προσβλητικής συμπεριφοράς από τον πατέρα του».

Είχε βγει βόλτα με τη μητέρα και τον αδελφό του

Ο 16χρονος που έμενε με τον πατέρα του, πριν τη δολοφονία είχε βγει βόλτα στο κέντρο της Αθήνας με τη μητέρα του και τον 19χρονο αδελφό του.

Ωστόσο, με την επιστροφή του, λίγο μετά τις 21:00, έβαλε σε εφαρμογή το σχέδιο της δολοφονίας του πατέρα του.

Ο 16χρονος περίμενε πίσω από την πόρτα τον πατέρα του, έχοντας στα χέρια του δύο μαχαίρια

Ειδικότερα, από την ώρα που επέστρεψε στο σπίτι του, περίμενε πίσω από την κεντρική πόρτα να εμφανιστεί ο πατέρας του, έχοντας στην κατοχή του δύο μαχαίρια.
«Τη στιγμή της εισόδου του, του επιτέθηκε με αυτά, πλήττοντάς τον με πολλαπλά χτυπήματα στην κοιλιακή χώρα, στο θώρακα, στο λαιμό και στο πρόσωπο, προκαλώντας τον θανάσιμο τραυματισμό του» σημειώνει το ενημερωτικό σημείωμα της ΕΛ.ΑΣ.

Προσπάθησε να ξεφύγει

Το θύμα προσπάθησε να ξεφύγει από τα χέρια του 16χρονου, καταφέρνοντας να κατέβει τη σκάλα της οικίας, φτάνοντας έως την αυλή του σπιτιού, όπου και κατέληξε λόγω της σοβαρότητας των τραυμάτων που είχε δεχθεί.

Υπενθυμίζεται ότι το θύμα έφερε πολλαπλά τραύματα στη θωρακική κοιλότητα, στην κοιλιακή χώρα, στο αριστερό μάτι και στο αριστερό αυτί.

Όπως διαπίστωσαν οι αστυνομικοί, ο 16χρονος χρησιμοποίησε για την αποτρόπαια πράξη του δύο μαχαίρια, με μήκος λάμας 20 και 12 εκατοστών.

in.gr

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

Newsroom

Latest

zinapost.gr