search-button
cross-out

Πώς τα ψυχολογικά προβλήματα του 38χρονου οδήγησαν την Αστυνομία στο συμπέρασμα της πατροκτονίας

Οι αρχές εξέτασαν όλες τις εκδοχές και τον πίεσαν για να ομολογήσει το έγκλημα
Πώς τα ψυχολογικά προβλήματα του 38χρονου οδήγησαν την Αστυνομία στο συμπέρασμα της πατροκτονίας

Πολύ άσχημη εξέλιξη είχε η εξαφάνιση πατέρα και γιου από την Άρτα. Τελικά ο 38χρονος ομολόγησε ότι σκότωσε τον γονιό του, αλλά πριν τον πιέσουν οι Αστυνομικοί για να πει την αλήθεια είχαν εξετάσει όλα τα ενδεχόμενα. Το γεγονός ότι ο 38χρονος αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα τους οδήγησαν στο σωστό συμπέρασμα, όπως μετέδωσε η εκπομπή «Live News» του Mega.

O αστυνομικός συντάκτης του καναλικού, Βασίλης Λαμπρόπουλος, είπε πως η αστυνομία είχε εξετάσει όλες τις διαστάσεις πριν καταλήξει στο συμπέρασμα πως ο γιος είχε σκοτώσει τον πατέρα του. Μάλιστα, αφού απορρίφθηκαν όλες οι άλλες υποθέσεις, οι Αρχές  κατέληξαν στην συγκεκριμένη εκδοχή με δεδομένο πως ο 38χρονος αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα.

Ο 38χρονος είπε στους αστυνομικούς πως «σκότωσα τον πατέρα μου γιατί έλεγε πως θα με σκοτώσει και μετά θα αυτοκτονούσε».

Η δολοφονία σύμφωνα με τα στοιχεία, έγινε στον παραλιακό δρόμο και πέταξε τη σορό στον χωματόδρομο και μετά συνέχισε τον δρόμο και αργότερα τον είδε ο βοσκός σε χωριό της Φωκίδας. Εκεί το αυτοκίνητο κόλλησε και ο 38χρονος προχώρησε με τα πόδια και στη συνέχεια τον βρήκε ο δεύτερος βοσκός στο μαντρί.

Στο σημείο που βρέθηκε η σορός, εντοπίστηκε και το κινητό του δράστη. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, υπήρξε ένα τηλεφώνημα από κάποιον από το σπίτι για να ρωτήσει που βρίσκονται πατέρας και γιος και εκείνοι απάντησαν πως γυρνάνε, αλλά έγινε αντιληπτό πως είχε προηγηθεί ένας έντονος τσακωμός μεταξύ τους.

news.gr

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

Newsroom

Latest

zinapost.gr