search-button
cross-out

Πόσο κοστίζει η Ferrari με την οποία σκοτώθηκε ο Μονογυιός- Πόση ταχύτητα πιάνει

Ακόμα και μεταχειρισμένη η Ferrari με την οποία σκοτώθηκε ο Μονογυιός κοστίζει μια μικρή περιουσία
Πόσο κοστίζει η Ferrari με την οποία σκοτώθηκε ο Μονογυιός- Πόση ταχύτητα πιάνει

Η κατακόκκινη Ferrari 488- αυτό είναι το αυτοκίνητο το οποίο οδηγούσε ο άτυχος Μονογυιός- και η οποία έμεινε στα χέρια του 45χρονου για μόλις μερικά λεπτά της ώρας, πριν καρφωθεί στη διαχωριστική νησίδα της παραλιακής οδού και τυλιχθεί αμέσως στις φλόγες, είναι ένα σούπερ αυτοκίνητο που κοστίζει μια μικρή περιουσία. Κι αυτό γιατί ο κινητήρας της αποτελεί το ισχυρότερο οκτακύλινδρο αυτοκίνητο στην ιστορία της Ferrari.

Η παραγωγή της τερματίστηκε το 2019, παραχωρώντας επί της ουσίας τη θέση της στην ισχυρότερη έκδοση Pista των 720 ίππων. Συνεπώς το αυτοκίνητο ήταν μεταχειρισμένο, αφού δεν παράγεται πλέον. Η τιμή της, έστω και μεταχειρισμένη, είναι στην ελληνική αγορά σχεδόν 300.000 ευρώ.

H βασική Ferrari 488 εφοδιάζεται με έναν V8 κινητήρα χωρητικότητας 3,9 λίτρων η απόδοση του οποίου φτάνει τους 670 ίππους. Η διαδικασία της επιτάχυνσης από στάση στα 100 χλμ./ώρα, ολοκληρώνεται σε μόλις 3 δευτερόλεπτα, με την τελική ταχύτητα να αγγίζει τα 330 χλμ./ώρα.

Πηγή: thetoc.gr

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

Newsroom

Latest

zinapost.gr