search-button
cross-out

Πρέβεζα: Ο 41χρονος που σκοτώθηκε σε έκρηξη ετοιμαζόταν να αλλάξει δουλειά

Αποκάλυψη από επιχειρηματία της Πρέβεζας για τον άτυχο 41χρονο
Πρέβεζα: Ο 41χρονος που σκοτώθηκε σε έκρηξη ετοιμαζόταν να αλλάξει δουλειά

Συγκλονισμένη παραμένει η κοινωνία στην Πρέβεζα από τον θάνατο του 41χρονου πατέρα τριών παιδιών στην έκρηξη που σημειώθηκε σε ιχθυοτροφείο την Κυριακή.

Όπως αποκάλυψε, μάλιστα, επιχειρηματίας της περιοχής που μίλησε στην ιστοσελίδα onprevezanews.gr, ο άτυχος 41χρονος ετοιμαζόταν να αλλάξει εργασία και να αναλάβει θέση στην Πρέβεζα προκειμένου να είναι κοντά στην οικογένειά του καθώς η απασχόλησή του στον Μύτικα απαιτούσε καθημερινά να διανύει πολλά χιλιόμετρα.

«Είναι τραγικό. Μιλούσαμε προκειμένου να έρθει στην επιχείρησή μου για εργασία για να είναι κοντά στην οικογένειά του. Κρίμα. Το λέω αυτό γιατί ήταν πολύ καλό παιδί και εξαιρετικός στην δουλειά του» δήλωσε ο επιχειρηματίας από την περιοχή της Πρέβεζας.

Κάτοικοι του Μύτικα μίλησαν με τα καλύτερα λόγια για τον 41χρονο λέγοντας ότι εργατικός, φιλότιμος, στοργικός πατέρας και σωστός σύζυγος.

Πώς σημειώθηκε η τραγωδία

Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις το εργατικό δυστύχημα φέρεται να συνέβη από κάποιες σωλήνες με οξυγόνο που περνούσαν από το σημείο που γίνονταν οι εργασίες και δεν είχαν απομονωθεί.

Σε κάθε περίπτωση η έρευνα βρίσκεται σε εξέλιξη με τους αυτόπτες μάρτυρες να παραμένουν σοκαρισμένοι.

Η έκρηξη ήταν τόσο δυνατή που έβγαλε από τα σπίτια του κατοίκους των γύρω περιοχών.

Στο σημείο έφτασαν άμεσα ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ, πυροσβεστικά και περιπολικά οχήματα όπου απέκλεισαν την επιχείρηση.

in.gr

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

Newsroom

Latest

zinapost.gr