search-button
cross-out

Προφυλακιστέος ο γυναικοκτόνος της Αλεξανδρούπολης – “Ζητάω συγγνώμη, θέλω να τιμωρηθώ όπως μου αξίζει”

Ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση ασκήθηκε στον 30χρονο δράστη της γυναικοκτονίας στην Αλεξανδρούπολη.
Προφυλακιστέος ο γυναικοκτόνος της Αλεξανδρούπολης – “Ζητάω συγγνώμη, θέλω να τιμωρηθώ όπως μου αξίζει”

Ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση ασκήθηκε στον 30χρονο δράστη της γυναικοκτονίας στην Αλεξανδρούπολη.

Ο 30χρονος δράστης το πρωί της Δευτέρας πέρασε το κατώφλι του Εισαγγελέα προκειμένου να απολογηθεί για τη δολοφονία της 29χρονης συζύγου του και μητέρας τριών παιδιών. Κρίθηκε προφυλακιστέος και άμεσα πρόκειται να οδηγηθεί στις φυλακές.

Ο 30χρονος κατά την έξοδο του από το Δικαστικό Μέγαρο της Αλεξανδρούπολης, ζήτησε “συγγνώμη” και είπε ότι θέλει να τιμωρηθεί όπως του αξίζει.

Για τον 31χρονο αποφασίστηκε η προφυλάκιση έως τον προσδιορισμό δικασίμου, με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας εκ προθέσεως, δήλωσε η συνήγορος υπεράσπισής του, Ίλια Μαρινάκη, μετά το τέλος της σημερινής απολογίας ενώπιον του ανακριτή.

“Ο κατηγορούμενος απολογήθηκε και ομολόγησε την πράξη του. Είπε βέβαια ότι δεν επεδίωκε το αποτέλεσμα του θανάτου το οποίο τελικώς επήλθε. Ομολόγησε όμως ακριβώς τι έκανε, είπε ότι αποβραδίς είχε καταναλώσει ποσότητα αλκοόλ, ότι κάνει χρήση κάνναβης συστηματικά και ότι δεν κατάλαβε πως το έκανε, αλλά το έκανε. Δεν ζήτησε την επιείκεια του προέδρου, είπε ότι “θέλω να τιμωρηθώ όπως μου αξίζει”, δήλωσε χαρακτηριστικά η κ. Μαρινάκη.

Τέλος, η δικηγόρος του κατηγορουμένου επανέλαβε ότι μετά το περιστατικό του ξυλοδαρμού, ο ίδιος κάλεσε ασθενοφόρο παρά τις αντιρρήσεις της συζύγου του η οποία, όπως είπε, δεν ήθελε να πάει στο νοσοκομείο, ενώ μετά τη διακομιδή της τόσο ο ίδιος όσο και ακόμη 14 άτομα στα οποία απευθύνθηκε έδωσαν αίμα για τις ανάγκες των χειρουργείων στα οποία υπεβλήθη, λόγω των σοβαρών τραυμάτων που έφερε.

Υπενθυμίζεται ότι ο 30χρονος ήταν εκείνος που μετέφερε την 29χρονη στο νοσοκομείο, λέγοντας μάλιστα πως ο τραυματισμός της οφειλόταν σε πτώση από σκάλα, ισχυρισμός που δεν επιβεβαιώθηκε κατά την ιατροδικαστική εξέταση που πραγματοποιήθηκε στη διάρκεια της νοσηλείας της άτυχης γυναίκας στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, λόγω της βαρύτητας των τραυμάτων που έφερε.

Ο ίδιος μετά τον θάνατο της συζύγου του εξαφανίστηκε, ενώ οι αστυνομικές αρχές προχώρησαν στη σύλληψή του μετά το μεσημέρι της Παρασκευής σε αλάνα στη γειτονιά όπου διέμενε το ζευγάρι.

Πηγή: thetoc.gr

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

Newsroom

Latest

zinapost.gr