search-button
cross-out

Πρωτοφανές περιστατικό στο Ηράκλειο: Οδηγός χτύπησε και εγκατέλειψε 18χρονο για μια… παρατήρηση

Ηράκλειο: Οδηγός δέχθηκε παρατήρηση από 18χρονο, πάτησε γκάζι έπεσε πάνω του και τον εγκατέλειψε
Πρωτοφανές περιστατικό στο Ηράκλειο: Οδηγός χτύπησε και εγκατέλειψε 18χρονο για μια… παρατήρηση

Συγκλονισμένη είναι η τοπική κοινωνία του Ηρακλείου Κρήτης από ένα περιστατικό που έλαβε χώρα το βράδυ της Τετάρτης. Ένας ατίθασος οδηγός έκανε επικίνδυνους ελιγμούς με το αυτοκίνητό του, όταν δέχθηκε παρατήρηση από νεαρό και, αντί να συμμορφωθεί, πάτησε γκάζι και έπεσε πάνω του, τραυματίζοντάς τον ελαφρά. Το απίστευτο αυτό σκηνικό διαδραματίστηκε το βράδυ της Τετάρτης, στο Ηράκλειο Κρήτης, στην πλατεία Ελευθερίας, μπροστά στα μάτια αρκετών πολιτών.

Ο «νταής» οδηγός εξαφανίστηκε και αναζητείται από την Αστυνομία, όπου στη συνέχεια καταγγέλθηκε το περιστατικό.

Όλα συνέβησαν γύρω στις 10.30 το βράδυ της Τετάρτης, όταν ακόμη η κίνηση στο κέντρο της πόλης ήταν αυξημένη. Άγνωστος οδηγός ΙΧ έκανε επικίνδυνους ελιγμούς, προκαλώντας, την αντίδραση των πολιτών. Νεαρός, ηλικίας 18 ετών, του έκανε παρατήρηση, αγνοώντας τα όσα θα ακολουθούσαν.

Όπως αναφέρει η ΕΡΤ ο ασυνείδητος οδηγός, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, πάτησε γκάζι και έπεσε πάνω στον 18χρονο, ο οποίος βρέθηκε από τη μια στιγμή στην άλλη αρχικά στο καπό και στη συνέχεια στο οδόστρωμα. Ο 18χρονος, ελαφρά τραυματισμένος και σοκαρισμένος, μεταφέρθηκε στο ΠΑΓΝΗ, όπου του έγιναν ράμματα στο χέρι και στην συνέχεια μετέβη στο Α’ Αστυνομικό Τμήμα, όπου υπέβαλε μήνυση για επικίνδυνη σωματική βλάβη.

Ο δράστης εξαφανίστηκε και αναζητείται από την Αστυνομία, η οποία, μεταξύ άλλων, εξετάζει και το υλικό από τις κάμερες ασφαλείας που υπάρχουν στην συγκεκριμένη περιοχή, προκειμένου να οδηγηθεί στα ίχνη του.

Πηγή: Newsbomb.gr

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

Newsroom

Latest

zinapost.gr