search-button
cross-out

«Ψέματα»! Γειτόνισσα αποκαλύπτει την σχέση της μητέρας του μακελάρη της Ανδραβίδας με την αδικοχαμένη οικογένεια

Άρση απορρήτου για να βρεθεί με ποιον μίλησε ο φονιάς μετά το έγκλημα
«Ψέματα»! Γειτόνισσα αποκαλύπτει την σχέση της μητέρας του μακελάρη  της Ανδραβίδας με την αδικοχαμένη οικογένεια

Αποκαλυπτικά είναι τα στοιχεία που έρχονται στο φως αναφορικά με το τετραπλό φονικό στην Ανδραβίδα, το οποίο έχει «παγώσει» ολόκληρη τη χώρα, αφού μια γειτόνισσα της αδικοχαμένης οικογένειας έκανε γνωστό ότι το ζευγάρι των θυμάτων δεν είχε προστριβές με τη μητέρα του μακελάρη, όπως υποστήριξε εκείνος στην προσπάθειά του να δικαιολογήσει το φρικτό έγκλημα που διέπραξε.

«Ποτέ η γυναίκα αυτή δεν είχε ακουστεί να φωνάζει ή να λέει πως έχει κάποιο παράπονο. Εδώ μια πόρτα είμαστε όλοι, κάτι θα ακούγαμε. Αντιθέτως, θα έλεγα, εγώ που μένω στην ίδια γειτονιά την είχα δει πολλές φορές να αφήνει τα παιδιά να παίζουν σ’ έναν μικρό κήπο που έχει στο σπίτι της. Ελεγε, μάλιστα, στη συχωρεμένη τη Μαρία να τα αφήνει προκειμένου να κάνει τις δουλειές της με ησυχία. Τώρα, να είχε συμβεί κάτι και να μην το ξέραμε δύσκολο μου φαίνεται. Ακόμα και γι’ αυτά που λέει, πως έκλειναν το ρεύμα και το νερό της μάνας του για εκδίκηση, θεωρώ πως είναι ψέματα, γιατί κάτι θα μας είχε πει η γυναίκα» είπε η γειτόνισσα του Αρμάντο και της Μαρίας Κλότσι.

Σύμφωνα με την κάτοικο της Ανδραβίδας, ο δολοφόνος λέει ψέματα και για το ότι δεν θυμάται να προκάλεσε ασφυκτικό θάνατο στα δύο ανυπεράσπιστα παιδάκια: «Εδώ όλοι είμαστε σίγουροι πως ο 60χρονος φοβάται να πει πως σκότωσε τα παιδιά και όχι πως δεν θυμάται. Να τα αφήσει αυτά και να πει πώς έκανε το έγκλημα αυτό, αλλά και τους λόγους που τον οδήγησαν σε αυτή τη συμφορά. Τα παιδιά αυτά είχαν την ίδια ηλικία με το εγγόνι του, κι όμως δεν δίστασε να τα σκοτώσει. Είμαστε όλοι συγκλονισμένοι, δεν το πιστεύουμε αυτό που έχει συμβεί. Στιγματίστηκε για πάντα η Ανδραβίδα, και γι’ αυτό πρέπει να αποκαλυφθεί όλη η αλήθεια, όποια κι αν είναι αυτή, γιατί εδώ ο καθένας λέει τα δικά του. Τώρα έχουν ξεκινήσει να λένε μήπως ο 61χρονος με τον 32χρονο είχαν στήσει παράνομη δουλειά μεταξύ τους».

Πώς έσπασε τα μπλόκα

Την ίδια ώρα, οι αστυνομικοί αναμένεται να προχωρήσουν στην άρση τηλεφωνικού απορρήτου και την εξέταση του tablet που εντοπίστηκε στο σπίτι του μακελάρη, προκειμένου να δουν με ποιον μίλησε μετά το στυγερό έγκλημα, ώστε να εξακριβώσουν κατά πόσο είχε συνεργό που τον ειδοποιούσε για τα αστυνομικά μπλόκα, καθώς και αν τελικά φιλοξενήθηκε από κάποιο άτομο στο διαμέρισμα της πολυκατοικίας όπου έκρυψε και το όπλο.

Πηγή: newsbreak.gr

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

Newsroom

Latest

zinapost.gr