search-button
cross-out

Πτολεμαΐδα: Σοκάρουν οι λεπτομέρειες της δολοφονίας της 76χρονης από τον γιο της

Μια οικογενειακή τραγωδία που δεν την χωράει ο ανθρώπινος νους εκτυλίχθηκε στην Πτολεμαΐδα της Κοζάνης. Ο γιος δολοφόνησε τη μητέρα του και μετά με το ίδιο όπλο έβαλε κι αυτός τέλος στη ζωή του
Πτολεμαΐδα: Σοκάρουν οι λεπτομέρειες της δολοφονίας της 76χρονης από τον γιο της

Τραγική φιγούρα η κόρη της οικογένειας η οποία τους αναζητούσε από το περασμένο Σάββατο…

«Πάγωσε» η Πτολεμαΐδα
Για περίπου εξήντα ώρες η γυναίκα έψαχνε αγωνιωδώς να εντοπίσει την μητέρα της και τον αδερφό της. Όσες φορές κι αν τους τηλεφώνησε καμία κλήση της δεν βρήκε ανταπόκριση. Το ίδιο και οι υπόλοιποι συγγενείς της οικογένειας οι οποίοι χτύπησαν αρκετές φορές το κουδούνι του διαμερίσματος όπου έμενε η 76χρονη με τον 50χρονο στην Πτολεμαΐδα.

Η πόρτα δεν άνοιξε καμία φορά, ενώ στο σπίτι επικρατούσε απόλυτη ηρεμία. Έτσι σήμερα το πρωί συγγενείς της οικογένειας κάλεσαν κλειδαρά και μπήκαν στο διαμέρισμα του τρίτου ορόφου της πολυκατοικίας. Το θέαμα που αντίκρισαν τους έκοψε την ανάσα. Μπροστά τους είδαν τα αγαπημένα τους πρόσωπα να κείτονται νεκρά.

Στο διάδρομο που οδηγούσε στο σαλόνι ήταν πεσμένος μέσα σε μια λίμνη αίματος ο 50χρονος άνδρας, ο οποίος ήταν θεολόγος στο επάγγελμα και σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες είχε πυροβοληθεί με την καραμπίνα του στο κεφάλι.

Γρήγορα όμως ήρθες και το δεύτερο σοκ – Η 76χρονη βρέθηκε νεκρή πάνω στο κρεβάτι της, με θανάσιμο τραύμα στο θώρακα
Αμέσως οι συγγενείς της οικογένειας ενημέρωσαν τις αστυνομικές αρχές και γύρω στις 10 το πρωί, άνδρες του τμήματος Εορδαίας μετέβησαν στο διαμέρισμα του 3ου ορόφου της οδού Κοροξένης στην Πτολεμαΐδα.

Σύμφωνα με τις έως τώρα πληροφορίες ο 50χρονος μητροκτόνος κι αυτόχειρας φέρεται να αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα, ωστόσο εντός του σπιτιού από τις έρευνες των αστυνομικών δεν εντοπίστηκαν χάπια ή γνωματεύσεις γιατρών. Το όπλο του εγκλήματος βρέθηκε δίπλα στο άψυχο σώμα του 50χρονου, ενώ όπως αναφέρουν όλοι οι κάτοικοι της περιοχής τόσο ο 50χρονος όσο και η μητέρα του δεν είχαν δημιουργήσει ποτέ κανένα πρόβλημα στη γειτονιά.

Ο πατέρας του 50χρονου μητροκτόνου, ο οποίος έχει πεθάνει τα τελευταία χρόνια, ήταν καθηγητής στην Πτολεμαΐδα, ενώ η 75χρονη γυναίκα που βρήκε το θάνατο από τα χέρια του ίδιου της του παιδιού είχε διατελέσει διευθύντρια σε γυμνάσιο της Μακεδονικής πόλης και ήταν πολύ αγαπητό πρόσωπο.

Πηγή: newsit.gr

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

Newsroom

Latest

zinapost.gr