Πτώμα γυναίκας στην Κυπαρισσία: Ο ιατροδικαστής δεν βρήκε τα ακριβή αίτια θανάτου

Δεν μπόρεσε ο ιατροδικαστής να καταλήξει σε συμπέρασμα για τα αίτια θανάτου της γυναίκας που βρήκαν θαμμένη κάτω από το τσιμέντο της αυλής σπιτιού, στην Κυπαρισσία.

Δεν μπόρεσε ο ιατροδικαστής να καταλήξει σε συμπέρασμα για τα αίτια θανάτου της γυναίκας που βρήκαν την Τετάρτη θαμμένη κάτω από το τσιμέντο της αυλής του σπιτιού, όπου έμενε η 42χρονη αγνοούμενη από το Φεβρουάριο Μόνικα Γκιους, στην Ανω Πόλη Κυπαρισσίας.

Το πτώμα ήταν σε προχωρημένη σήψη για να εξαχθούν ασφαλή συμπεράσματα και ο ιατροδικαστής Καλαμάτας Γιάννης Δούζης που διενήργησε τη νεκροψία-νεκροτομή, είπε, σύμφωνα με το eleftheriaonline, ότι δεν μπορεί να προσδιοριστεί η αιτία θανάτου και επομένως να επιβεβαιωθεί ή να αποκλειστεί η εγκληματική ενέργεια.

Ταυτοποιείται η 42χρονη μέσω της οδοντοστοιχίας
Σύμφωνα με πληροφορίες του TheTOC, ταυτοποιείται η 42χρονη Ρουμάνα μέσω της οδοντοστοιχίας, ενώ η πλήρης ταυτοποίηση αναμένεται να γίνει με σύγκριση DNA από συγγενή Ά βαθμού.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, η σορός είναι σε αποσύνθεση και δεν προκύπτουν ίχνη κακώσεων, απο τα πρώτα ευρήματα της ιατροδικαστικής έκθεσης. Ωστόσο, δεν αποκλείεται ο πνιγμός ή ο στραγγαλισμός.

Πηγή: thetoc.gr