search-button
cross-out

Πτώση Phantom F-4: Το «αντίο» της Αλεξάνδρας Παναγιώταρου στον συμμαθητή της, υποσμηναγό Τουρούτσικα

«Έπεσε υπέρ πατρίδος κουράγιο και συλλυπητήρια στην οικογένειά του» έγραψε σε ανάρτησή της η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου
Πτώση Phantom F-4: Το «αντίο» της Αλεξάνδρας Παναγιώταρου στον συμμαθητή της, υποσμηναγό Τουρούτσικα

Η Πολεμική Αεροπορία θρηνεί τον χαμό του 29χρονου Υποσμηναγού Μάριου – Μιχαήλ Τουρούτσικα, που ανασύρθηκε νεκρός μετά την πτώση του μαχητικού αεροσκάφους F-4 Phantom το οποίο εκτελούσε εκπαιδευτική πτήση στην Ανδραβίδα. Οι έρευνες συνεχίζονται και τη νύχτα για τον εντοπισμό του 31χρονου Σμηναγού.

Οι δύο χειριστές του Phantom, ο σμηναγός Ευστάθιος Τσιτλακίδης 31 ετών που ήταν ο κυβερνήτης και ακόμη αγνοείται έπειτα από την συντριβή του F-4 στη θάλασσα και ο υποσμηναγός Μάριος-Μιχαήλ Τουρούτσικας 29 ετών, συγκυβερνήτης που εντοπίστηκε νεκρός είχαν απογειωθεί για την εκπαιδευτική τους πτήση το πρωί της Δευτέρας από την 117 Πτέρυγα Μάχης στην αεροπορική βάση της Ανδραβίδας.

O 29χρονος Μάριος – Μιχαήλ Τουρούτσικας καταγόταν από την Αρκαδία, η οποία έχει επίσης βυθιστεί στο πένθος μετά την χθεσινή είδηση του θανάτου του. Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου, η οποία έχει επίσης καταγωγή ήταν συμμαθήτρια με τον 29χρονο και θέλησε να τον αποχαιρετήσει μέσα από μια ανάρτηση στο Instagram.
«Σήμερα όλη η Ελλάδα και ιδιαίτερα η Αρκαδία μας θρηνεί για τον άδικο χαμό του Μάριου του συμμαθητή μας. Έπεσε υπέρ πατρίδος κουράγιο και συλλυπητήρια στην οικογένειά του» έγραψε στην ανάρτησή της η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου.

Δείτε την ανάρτησή της: 

panagiotarou-yposminagos
protothema.gr

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

Newsroom

Latest

zinapost.gr