search-button
cross-out

Πυροβολισμοί στη Νέα Ιωνία: Μέλη της ομάδας «L» οι δράστες του φονικού – Τι ψάχνουν οι Αρχές

Ξετυλίγεται το κουβάρι της δολοφονίας
Πυροβολισμοί στη Νέα Ιωνία: Μέλη της ομάδας «L» οι δράστες του φονικού – Τι ψάχνουν οι Αρχές

Ανθρωποκυνηγητό έχει εξαπολύσει η ΕΛΑΣ για την σύλληψη των δραστών που άνοιξαν πυρ σε καφετέρια στη Νέα Ιωνία, σκοτώνοντας έναν 37χρονο υδραυλικό.

Αναφορικά με το πανάκριβο μαύρο τζιπ που βρέθηκε έξω από την καφετέρια και κατασχέθηκε από τους αστυνομικούς, φαίνεται πως είναι νοικιασμένο αλλά από μια εταιρεία φάντασμα. Οι δράστες εγκατέλειψαν το τζιπ κατά τη φυγή τους μετά το φονικό.

Είχαν μάλιστα έρθει στην καφετέρια με δικά τους αυτοκίνητα, μεταξύ αυτών και ένα  ασημί πολυτελές αμάξι, το οποίο βρέθηκε εγκαταλελειμμένο στο Γκύζη και το περισυνέλεξαν οι αστυνομικοί.

Ο ιδιοκτήτης της καφετέριας είναι αλλοδαπός και ο γιος του είναι ο 16χρονος που μαχαιρώθηκε από συμμορία ανηλίκων στα Πατήσια, με αποτέλεσμα να νοσηλεύεται στο νοσοκομείο σε σταθερή κατάσταση ενώ έχει ξεφύγει τον κίνδυνο.

Η ομάδα των σκληρών κακοποιών, η ομάδα «L» έχει τατουάζ το εν λόγω γράμμα στο μπράτσο, φοράνε δαχτυλίδια σε όλα τα δάχτυλα και χοντρές καδένες στον λαιμό.

Τέλος, τα στελέχη της ΕΛ.ΑΣ. εξετάζουν προσεκτικά εικόνες από κάμερες ασφαλείας στα σημεία όπου εντοπίστηκαν τα ύποπτα οχήματα ενώ ερευνούν και αναρτήσεις των εμπλεκομένων στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

news.gr

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

Newsroom

Latest

zinapost.gr