search-button
cross-out

Πυροβολισμοί στο Χαλάνδρι: Η άγνωστη επίθεση της εικαστικού σε αστυνομικό – Σε κρίσιμη κατάσταση ο γιατρός

Σταθερή αλλά κρίσιμη χαρακτηρίζεται η κατάσταση της υγείας του 68χρονου οφθαλμίατρου που δέχτηκε, χθες (11.11.2021) το μεσημέρι στο Χαλάνδρι, τέσσερις σφαίρες από τη 49χρονη εικαστικό, με την οποία είχε κάνει παιδί εκτός γάμου.
Πυροβολισμοί στο Χαλάνδρι: Η άγνωστη επίθεση της εικαστικού σε αστυνομικό – Σε κρίσιμη κατάσταση ο γιατρός

Δεν ήταν η πρώτη φορά που η 49χρονη περίμενε τον οφθαλμίατρο ή τη γυναίκα του, κάτω από το σπίτι τους στο Χαλάνδρι. Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες του newsit.gr, πριν από μερικές μέρες, η εικαστικός είχε απειλήσει και έναν αστυνομικό.

Οι απειλές είχαν γίνει από τη συγκεκριμένη γυναίκα, η οποία κινούνταν με ένα Toyota RAV4 γκρι, με αποτέλεσμα να κινητοποιηθούν άμεσα αστυνομικές δυνάμεις στο σημείο όπου διαμένει ο αστυνομικός.

Σε κρίσιμη κατάσταση

Ο γιατρός δέχτηκε τέσσερις σφαίρες, με τη μητέρα της 12χρονης κόρης του να τον πυροβολεί μπροστά στα μάτια του κοριτσιού τους, την ώρα που πατέρας και παιδί επέστρεφαν στο σπίτι τους στο Χαλάνδρι, από το σχολείο.

Ο 68χρονος γιατρός υποβλήθηκε σε πολύωρο χειρουργείο και πλέον η κατάστασή του είναι σταθερή αλλά κρίσιμη, δήλωσε ο δικηγόρος του, Αλέξανδρος Αλεξανδράκης μιλώντας το πρωί της Παρασκευής (12.11.2021) στο OPEN.

Όπως αποκάλυψε ο ίδιος, το παιδί, μέχρι τα έξι του χρόνια ζούσε με τη μητέρα του. Το 2016, όμως, κρίθηκε πως η 49χρονη εικαστικός και πρώην μοντέλο δεν μπορούσε να μεγαλώσει το παιδί και την επιμέλεια πήρε ο πατέρας, με το κορίτσι να μένει με εκείνον και την οικογένειά του στο Χαλάνδρι.

Η σύζυγος του οφθαλμιάτρου ήταν στην Ελβετία και ακόμη δεν ξέρει, σύμφωνα με όσα γνωρίζει ο δικηγόρος του θύματος, για την επίθεση που δέχτηκε ο σύζυγός της κοντά στο σπίτι τους.

Καρτέρι

Όλα έγιναν λίγο μετά τις 14:00 το μεσημέρι της Πέμπτης, στη συμβολή των οδών Ζαν Μορεάς και Φιλικής Εταιρείας, στο Χαλάνδρι. Ο 68χρονος οφθαλμίατρος, καθώς η σύζυγός του έλειπε στο εξωτερικό, είχε πάει εκείνος να πάρει το 12χρονο κορίτσι από το σχολείο.

Η 49χρονη μητέρα του παιδιού είχε στήσει καρτέρι κοντά στο σπίτι. Και δεν δίστασε να πυροβολήσει τον πρώην σύντροφό της και πατέρα της κόρης της, μπροστά στα μάτια του παιδιού!

Το 12χρονο κορίτσι πλέον, βρίσκεται στα χέρια των παιδοψυχολόγων της ΕΛ.ΑΣ, που προσπαθούν να την στηρίξουν, αφού είδε τον πατέρα της να πέφτει αιμόφυρτος μπροστά στα μάτια της.

Όλοι στην γειτονιά μιλούν με τα καλύτερα λόγια για τον γιατρό και όπως λένε δεν ήταν η πρώτη φορά, που η δράστις είχε στήσει καρτέρι κάτω από το σπίτι του ζευγαριού. Η ίδια είχε απειλήσει αρκετές τον οφθαλμίατρο και την σύζυγό του, στην οποία είχε επιτεθεί πριν από πέντε χρόνια με κλωτσιές. Γλίτωσε με την παρέμβαση γειτόνων.

Οι αναρτήσεις που «έδειχναν» τι θα γίνει

Η δράστις φαίνεται πως εδώ και καιρό σχεδίαζε την πράξη της, αφού είχε γράψει, μεταξύ άλλων στον λογαριασμό της στο facebook, πως «η ώρα της δικαιοσύνης πλησιάζει».

Δεν ήταν αυτή η μοναδική ανάρτηση. Πολλά από τα post της αφορούσαν στον γιατρό και τη σύζυγό του, με τους οποίους φαίνεται ότι η 49χρονη είχε εμμονή. Η δράστις, μάλιστα, διατηρούσε τουλάχιστον δυο προφίλ στο Facebook.

Την περίοδο που έγινε το δικαστήριο για την επιμέλεια του παιδιού, η 49χρονη είχε γράψει:

«Γ.Ν. (σ.σ. αναφέρει το ονοματεπώνυμο του γιατρού), παραλίγο δολοφονέ μου, ή αλλιώς εγκληματία που διαδίδεις και πληρώνεις να με λένε “τρελή” για να δικαιολόγησεις την ΚΛΕΨΙΑ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ ΜΟΥ ΚΑΙ την 5 έτους κακοποίηση και ΑΡΠΑΓΗ ΤΗΣ ΑΝΗΛΙΚΗΣ ΚΟΡΗΣ ΜΟΥ, τον βιασμό μου απο εσένα πριν 13 χρόνια που διαδίδεις οτι δήθεν είχαμε “παράνομη” σχέση ενώ ήμουν παντρεμένη και ήσουν παντρεμένος με την τότε και νυν συνεργό σου, που μέσα σε 3 έτη από 11-5-2018 ως 3-6-2021 “αγόρασατε” εσύ, η γυναίκα σου, και οι συνεργοί σας οι Ριστάνες 17 εισαγγελικές παραγγελίες κατά ΕΜΟΥ πράττοντας 17 φορές απόπειρες εγκλεισμού μου σε ψυχιατρείο παριστάνοντας εσύ άλλοτε τον πρώην σύζυγο μου, άλλοτε τον “σύντροφο”, ενώ εδώ και 13 χρόνια δεν έχουμε ποτέ συναντηθεί, και ήδη 5 έτη δεν βλέπω το παιδί μου. Άρα πώς ξέρεις ότι είμαι “τρελή”; Πώς το ξέρεις βόθρε; Εως σήμερα είμαι ακόμα ΖΩΝΤΑΝΗ ΚΑΙ ΜΕ ΣΏΑΣ ΤΑΣ ΦΡΕΝΑΣ ΑΠΟ ΘΑΥΜΑ ΣΩΘΗΚΑ ΑΠΟ ΤΑ “ΝΟΜΙΜΑ ΜΕΣΑ” ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΊΣ ΕΣΥ ΚΑΙ Η ΣΠΕΙΡΑ ΣΟΥ οπότε για ΠΕΣ μας: Ποια είναι τα “νόμιμα” μέσα σου, που θα κλείσεις το στόμα της μάνας που ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΕΝΤΕ (5) ΧΡΟΝΙΑ θρηνεί και σου ζητάει πίσω το παιδί πού εσύ και οι βόθροι συνεργοί σου αρπάξατε;

17 ιατρικές βεβαιώσεις που με ανάγκασατε να εξετάστω ανα 2 μήνες από τις 19-5- 2018 εως 3-6-2021 και μια δικαστική απόφαση του Μονομελούς πρωτοδικείου Αθηνών δυνάμει της υπ’ αριθμ 1664/2018 πού βεβαιώνουν ομόφωνα την άριστη ψυχική υγεία μου. Εσείς που τολμάτε κάθε μέρα επί πέντε έτη να κοιτάτε στα μάτια το ορφανό με μανα εν ζωή ανήλικο θύμα-παιδί μου και της λέτε πόσο “κακιά ” και τρελή είναι η μάνα της, χωρίς να με ΓΝΩΡΊΖΕΤΕ ΚΑΝ. Εγώ είμαι η μάνα που χρειάστηκε να περάσετε πάνω από το πτώμα μου και το δικό της για να την πάρετε… Είστε πολύ απελπισμένοι δολοφόνοι και πολύ επικίνδυνοι ΤΡΑΜΠΟΥΚΟΙ».

Σε άλλη ανάρτηση, τον Ιούνιο του 2019, η 49χρονη είχε κατηγορήσει τον γιατρό και τη σύζυγό του ως άτομα που ήθελαν να της κάνουν κακό.

«Με το τέρας της φωτογραφίας νόμιζα ότι υπήρξα παντρεμένη για περίπου ένα χρόνο. Εν τέλει ήταν απάτη και όχι πραγματικός γάμος διότι ο τύπος το έπραξε αυτό για να μπορεί στη συνέχεια να εισπράττει χρήματα από την περιουσία μου βάφοντας τα χέρια του με το αίμα του παιδιού μου. Μου παρουσίαζε κάποια έγγραφα ο ίδιος μαζί με άλλον αδίστακτο συνάδελφό του που ονόμασαν” δικαστικές αποφάσεις”. Κύριε (που κ. να σε κάνει ο Θεός) δεν υπάρχουν δικαστικές αποφάσεις παράνομες και δεν αφέρουν γονική μέριμνα από τη μητέρα και να το δώσουν σε πατέρα ( αφεντικό σου ) που δεν είχε κανένα δικαίωμα στο παιδί εκτός γάμου. Αυτά τα ξέρουν και οι πέτρες και δεν τα ξερεις εσυ που παριστάνεις τον δικηγόρο;;;

Το κακό δεν σταματάει εκεί… Ο τύπος είναι τόσο αδίστακτος και τόσο θολωμένος από τον τζόγο και από την ανάγκη του χρήματος που με απειλεί και εκβιάζει κατ εξακολούθηση προκειμένου να παραμείνει το παιδί μου μακριά μου και εγώ να μην έχω καμία επαφή με την κόρη μου για να μπορούν ο ίδιος και ο συνεργός του να εποφελουντε.Τρία χρόνια που δεν βλέπω το παιδί μου εξαιτίας αυτού του τέρας που βλέπετε στη φωτογραφία πιο κάτω και που απειλει ότι σε περίπτωση που κάνω οποιαδήποτε κίνηση για να πάρω το παιδί μου ότι θα με βάλει ψυχιατρείο και εκει θα με σκοτώσει.. Ποιο νομίζει ότι είναι αυτό το τέρας;;; Μόλις εχθές μου είπε: τολμά να ζητήσεις το παιδί σου και θα πούμε ότι είναι τρελή μαζέψτε την για ψυχιατρείο” .

Άκου λοιπόν την απάντηση μου για να το χωνέψεις καλά: Δεν φοβάμαι τις απειλές σου γιατί εσύ είσαι εγκληματίας και εγώ είμαι . η μητέρα ενός παιδιού που έβγαλες από μένα βίαια και με απόπειρες δολοφονίας σε βάρος μου + και απόπειρες για εγκλησμο σε ψυχιατρεία …. Εσύ φοβάσαι, διαφορετικά δεν θα με παρακολουθούσες σε κάθε βήμα και σε κάθε δικηγόρο που απευθύνομαι να του προσφέρεις χρήματα από τα δικά μου κιόλας προκειμένου να μη με υπερασπιστεί. Σε τέτοιες περιπτώσεις η δικαιοσύνη δεν χρειάζεται χρήματα για την δικαίωσή μου . Τρέχα να μου κάνεις μήνυση για συκοφαντική δυσφήμιση να δούμε αν σε παίρνει. Να δούμε όμως αν σε παίρνει να συνεχίζεις τις παρανομίες και τα εγκλήματα σου ξανά. Και άλλοι δικηγόροι με εξαπάτησαν αλλά όχι τόσο… Είμαι σίγουρη και τον περιπτερά της γειτονιάς ( πατέρα 3 παιδιών εσύ τον έμπλεξες με την ανώνυμη καταγγελία, προκείμενο να του αποσπάσεις χρήματα μιας και παραπονιόταν ο φουκαράς για τα τζάμπα τσιγάρα που περνεις… Η αλήθεια δεν αποτελεί συκοφαντική δυσφήμιση “Δικηγόρε- εγκληματία”».

Πηγή: newsit.gr

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

Newsroom

Latest

Το video που κάνει τον γύρο του διαδίκτυου και φέρνει δάκρυα στα μάτια: Παντρεύτηκε σε νοσοκομείο στη Νέα Υόρκη για να τη δει ο πατέρας της νύφη πριν πεθάνει
Κόσμος

Το video που κάνει τον γύρο του διαδίκτυου και φέρνει δάκρυα στα μάτια: Παντρεύτηκε σε νοσοκομείο στη Νέα Υόρκη για να τη δει ο πατέρας της νύφη πριν πεθάνει

Αποχαιρετώντας τη “Μάγισσα”-Τι κρατάνε από το ταξίδι τους οι ήρωες (video)
Media news

Αποχαιρετώντας τη “Μάγισσα”-Τι κρατάνε από το ταξίδι τους οι ήρωες (video)

Καλαμάτα: Στη φυλακή για απόπειρα βιασμού 29χρονης στο κέντρο της πόλης-Πως σώθηκε τελευταία στιγμή η κοπέλα
Ελλάδα

Καλαμάτα: Στη φυλακή για απόπειρα βιασμού 29χρονης στο κέντρο της πόλης-Πως σώθηκε τελευταία στιγμή η κοπέλα

Ρωμαίος Θανάση: Τα 20 χειρουργεία, οι απώλειες που τον σημάδεψαν και τα μικρά θαύματα!
Zina's Blog

Ρωμαίος Θανάση: Τα 20 χειρουργεία, οι απώλειες που τον σημάδεψαν και τα μικρά θαύματα!

Η αθώωση της Ειρήνης Μελισσαροπούλου έγινε βιβλίο – Είχε συλληφθεί στο Χονγκ Κονγκ με 2,6 κιλά κοκαΐνης
Ελλάδα

Η αθώωση της Ειρήνης Μελισσαροπούλου έγινε βιβλίο – Είχε συλληφθεί στο Χονγκ Κονγκ με 2,6 κιλά κοκαΐνης

Η μαντινάδα του Άκη Πετρετζίκη στο TikTok
Lifestyle news

Η μαντινάδα του Άκη Πετρετζίκη στο TikTok

57χρονος κατέβαζε το παντελόνι του μπροστά σε μαθήτριες σε σχολείο – Συνελήφθη επ΄αυτοφώρω
Ελλάδα

57χρονος κατέβαζε το παντελόνι του μπροστά σε μαθήτριες σε σχολείο – Συνελήφθη επ΄αυτοφώρω

Δημήτρης Κόκοτας: Μετατίθεται για την άλλη εβδομάδα η νέα προσπάθεια αποσωλήνωσης – Οι τελευταίες εξελίξεις για την υγεία του
Lifestyle news

Δημήτρης Κόκοτας: Μετατίθεται για την άλλη εβδομάδα η νέα προσπάθεια αποσωλήνωσης – Οι τελευταίες εξελίξεις για την υγεία του

zinapost.gr