search-button
cross-out

Qatar gate: Τι ψάχνουν σε υπολογιστές και κινητά της Καϊλή και του Τζόρτζι οι Αρχές

Στις 22 Δεκεμβρίου θα κριθεί η προφυλάκισή της
Qatar gate: Τι ψάχνουν σε υπολογιστές και κινητά της Καϊλή και του Τζόρτζι οι Αρχές

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται η έρευνα των βελγικών αρχών για την εμπλοκή -ιδιαίτερα- της Εύας Καϊλή στην υπόθεση Qatargate.

Εν αναμονή της εμφάνισής της ενώπιον του δικαστικού συμβουλίου στις Βρυξέλλες, στις 22 Δεκεμβρίου, νέα στοιχεία έρχονται στο φως της δημοσιότητας.

Στις 22 Δεκεμβρίου θα κριθεί εάν θα προφυλακιστεί η Εύα Καϊλή, με νομικούς κύκλους να υποστηρίζουν ότι μπορεί να αποφυλακιστεί δεδομένου ότι οι βελγικές αρχές έχουν όλα τα στοιχεία στα χέρια τους και δεν συντρέχουν λόγοι συνέχισης της κράτησης.

Άλλοι νομικοί όμως υποστηρίζουν ότι η έρευνα έχει «μεγάλη ουρά» ακόμα, και άλλες χώρες να μπαίνουν στο στόχαστρο της έρευνας και επίσης υπάρχει κι ένας άλλος σημαντικός παράγοντας είναι η πολιτική πίεση που ασκείται.

Όπως είναι γνωστό η Εύα Καϊλή διώκεται για ξέπλυμα χρήματος και διαφθορά.

Σε αυτές τις κατηγορίες ο δικηγόρος Σπύρος Δημητρίου σημείωσε: «Η διαφθορά σαν ποινικό αδίκημα, δεν υπάρχει η διαφθορά είναι μία ηθική έννοια που περιλαμβάνει επιμέρους ποινικά αδικήματα. Η δε εγκληματική οργάνωση από μόνη της σαν ποινικό αδίκημα υφίσταται μεν αλλά για να υπάρχει μία εγκληματική οργάνωση θα πρέπει να επιδιώκει τη τέλεση κάποιου άλλου εγκλήματος».

Πηγή: news.gr

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

Newsroom

Latest

zinapost.gr