Ραγδαίες εξελίξεις: Ανοίγουν τα κινητά τηλέφωνα του δολοφόνου της Ντόρας στη Ρόδο! Ψάχνουν για τρίτο πρόσωπο

Την ώρα που συγγενείς, φίλοι και το πανελλήνιο προσπαθούν να συνέλθουν από την άγρια δολοφονία της Ντόρας Ζαχαριά στην Ρόδο, οι εξελίξεις στην υπόθεση είναι ραγδαίες.

Όπως αποκαλύπτει η εφημερίδα «Δημοκρατική» το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών Ρόδου αναμένεται να επιληφθεί άμεσα των ερευνών για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες δολοφονήθηκε η 31χρονη εκπαιδευτικός από τον πρώην σύντροφό της Κώστα Μοίρα, που αυτοκτόνησε, λίγη ώρα μετά τον φόνο.

Οι επιτελείς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρόδου, που διενεργούν την προανάκριση για το έγκλημα, που συγκλόνισε το πανελλήνιο, αιτήθηκαν την άρση του απορρήτου και τον έλεγχο των δύο κινητών τηλεφώνων του δράστη και του θύματος, αλλά και το «ξεκλείδωμα» – έλεγχο των περιεχομένων, από την Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών, ενός tablet κι ενός φορητού υπολογιστή του Μοίρα.

 
Οι 4 ηλεκτρονικές συσκευές είναι απενεργοποιημένες, για την πρόσβαση σ’ αυτές απαιτούνται κωδικοί και στόχος της έρευνας είναι να αποκλειστεί το ενδεχόμενο γνώσεως ή συμμετοχής καθ’ οιονδήποτε τρόπο στο έγκλημα τρίτου προσώπου με τον πλέον επίσημο τρόπο.

Πηγή: newsbreak.gr