search-button
cross-out

Ραγδαίες εξελίξεις: Στη φυλακή ο 62χρονος φιλόλογος για την επτάχρονη σεξουαλική κακοποίηση ανήλικου με αναπηρία

Ο 62χρονος καθηγητής κρίθηκε προφυλακιστέος με σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα
Ραγδαίες εξελίξεις: Στη φυλακή ο 62χρονος φιλόλογος για την επτάχρονη σεξουαλική κακοποίηση ανήλικου με αναπηρία

Προφυλακιστέος κρίθηκε ο 62χρονος εν ενεργεία καθηγητής, φιλόλογος, ο οποίος κατηγορείται για τη σεξουαλική κακοποίηση ενός 15χρονου σήμερα αγοριού με αναπηρία.

Ο 62χρονος συνελήφθη μετά από ένταλμα καθώς σε βάρος του έκανε καταγγελία ο 15χρόνος και κρίθηκε προφυλακιστέος με σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα.

Ο καθηγητής φέρεται να είχε κακοποιήσει το παιδί ακόμα και με την παρουσία 4 άλλων ατόμων.

Στην καταγγελία προχώρησαν οι γονείς του μαθητή που είχαν για χρόνια εμπιστευτεί το παιδί τους στον καθηγητή λόγω της συγγένειας που είχαν, αντιλήφθηκαν όμως πρόσφατα πως κάτι δεν πάει καλά. Μόλις ο 15χρονος τους εκμυστηρεύτηκε τον γολγοθά που περνούσε από τα 8 του χρόνια, ενημέρωσαν άμεσα τις Αρχές.

Ο καθηγητής, που είχε μακρινή συγγένεια με το θύμα εκμεταλλευόμενος τη διανοητική κατάσταση του αγοριού που επισκεπτόταν το σπίτι του για μάθημα, φαίνεται ότι ασελγούσε επανειλημμένα για 7 χρόνια σε βάρος του, ενώ σε μία τουλάχιστον περίπτωση το έκανε παρουσία 4 ατόμων.

Οι αστυνομικοί προχώρησαν στην κατάσχεση τόσο του υπολογιστή όσο και του κινητού τηλεφώνου του συλληφθέντος, τα οποία έχουν σταλεί στα εγκληματολογικά εργαστήρια.

Πηγή: thetoc.gr

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

Newsroom

Latest

zinapost.gr