search-button
cross-out

Ράγισαν και οι πέτρες στο τελευταίο αντίο στον 16χρονο Χρήστο και στον 50χρονο Μαρίνο

Ανείπωτος είναι ο πόνος που νιώθει όλη η τοπική κοινωνία της Αγίας Βαρβάρας εξαιτίας του τραγικού θανάτου του 50χρονου Μαρίνου και του 16χρονου Χρήστο που έχασαν την ζωή τους μέσα σε δεξαμενή μούστου.
Ράγισαν και οι πέτρες στο τελευταίο αντίο στον 16χρονο Χρήστο και στον 50χρονο Μαρίνο

Λίγο μετά τις 13.30 έφτασε στο σπίτι της οικογένειας η σορός του άτυχου 16χρονου ωστόσο, ενώ λίγη ώρα αργότερα ήρθε η σορός του 50χρονου Μαρίνου έως ότου ολοκληρωθούν οι τοξικολογικές εξετάσεις.

Στο σπίτι των οικογενειών των θυμάτων βρίσκονταν από νωρίς το πρωί φίλοι και συγγενείς που δεν μπορούν να πιστέψουν το κακό που τους βρήκε.

Την ίδια ώρα οι κάτοικοι της περιοχής είναι συντετριμμένοι από την ασύλληπτη τραγωδία που «χτύπησε» την περιοχή.

«Ο 50χρονος ήταν ένας ιδιαίτερα αγαπητός άνθρωπος εδώ στο χωριό. Ήταν δουλευταράς και έντιμος. Απ’ όταν το μάθαμε έχουμε παγώσει», αναφέρει κάτοικοι της περιοχής που δεν μπορούν να πιστέψουν την διπλή αυτή τραγωδία.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο 50χρονος δεν είχε τεκνοποιήσει και τα ανίψια του τα είχε σαν παιδιά του.

«Μαζί ζούσαν ουσιαστικά. Διπλανά σπίτια που ο ένας φρόντιζε τον άλλον. Ο Μαρίνος δεν είχε παιδιά. Για αυτόν τα παιδιά του ήταν τα ανίψια του», επεσήμανε κάτοικος της περιοχής ενώ πρόσθεσε πως «ο 16χρονος είχε άριστη σχέση με όλους στην περιοχή».

Η τελευταία πράξη του δράματος παίχτηκε στις 3 το μεσημέρι της Παρασκευής στον Ιερό Ναό της Αγίας Πελαγίας στο κοιμητήριο της Αγίας Βαρβάρας.

Πηγή: cretapost.gr

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

Newsroom

Latest

zinapost.gr