search-button
cross-out

Ράγισαν καρδιές στην κηδεία του 12χρονου στην Καρδίτσα που κρεμάστηκε μέσα στο σπίτι του

Ερευνες για να διαπιστωθεί αν η αυτοκτονία σχετίζεται με διαδικτυακό παιχνίδι θανάτου
Ράγισαν καρδιές στην κηδεία του 12χρονου στην Καρδίτσα που κρεμάστηκε μέσα στο σπίτι του

Σκηνές βγαλμένες από αρχαία τραγωδία εκτυλίχθηκαν στην κηδεία του 12χρονου μαθητή που έβαλε τέλος στη ζωή του στην Καρδίτσα. Η τελευταία πράξη του δράματος παίχτηκε στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου, στα κοιμητήρια. Μία ημέρα μετά την αυτοκτονία του παιδιού μέσα στο σπίτι του, οι γονείς, οι στενοί συγγενείς, οι φίλοι και οι συμμαθητές του ήταν εκεί για να του πουν το τελευταίο σπαρακτικό «αντίο».

Μάλιστα, ένα από τα παιδιά διάβασε ένα κείμενο που έγραψαν όλοι μαζί για να αποχαιρετήσουν τον φίλο τους, που μόλις πριν από λίγους μήνες είχε έρθει με την οικογένειά του από το Κιλκίς και είχε καταφέρει να κερδίσει τους πάντες με τον χαρακτήρα του, χωρίς τίποτα απολύτως να προμήνυε την τραγωδία.

Οι δικοί του άνθρωποι ψάχνουν ακόμα απαντήσεις, ενώ η δίδυμη αδερφή του, που ήταν εκείνη που τον βρήκε απαγχονισμένο, αλλά και οι γονείς του, βρίσκονται σε κατάσταση σοκ.
«Το παιδί το χάσαμε. Το πώς και το γιατί δεν τα ξέρουμε. Μπορεί να ήταν ένα ηλίθιο παιχνίδι, αλλά δεν ξέρουμε. Hταν ένα καλό, όμορφο και έξυπνο παιδί. Δεν είπε τίποτα…» είπε η χαροκαμένη μάνα.

Oπως λένε οι καθηγητές του, ήταν ένα ήσυχο παιδί, επιμελής μαθητής και ουδέποτε είχαν παρατηρηθεί φαινόμενα bullying. Αυτό σε συνδυασμό με το γεγονός ότι δεν έδειχνε να αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα και δεν είχε εκδηλώσει ποτέ την πρόθεση να βάλει τέλος στη ζωή του κάνουν τους αστυνομικούς να εστιάσουν σε μια άλλη κατεύθυνση. Θεωρείται πολύ πιθανό πίσω από την αυτοκτονία να κρύβεται ένα διαδικτυακό παιχνίδι θανάτου. Κάτι που αναμένεται να φανεί από τους υπολογιστές που κατασχέθηκαν.

«Ο ανιψιός μου ήταν ένα υπέροχο παιδί, δεν έδειχνε κανένα δείγμα ότι θα προχωρήσει σε μια τέτοια πράξη. Ολα ήταν καλά στη ζωή του και με το σχολείο και με την οικογένειά του. Τώρα μαθαίνουμε κι εμείς από την αδελφή του ότι μπορεί να έχει σχέση με κάποιο διαδικτυακό παιχνίδι, αλλά δεν έχει δείξει ποτέ τέτοια δείγματα. Πρώτη φορά το ακούμε και εμείς» δήλωσε η θεία του 12χρονου.

«Εχουμε πέσει από τα σύννεφα, είμαστε όλοι συγκλονισμένοι. Αν η έρευνα αποδείξει ότι ευθύνεται κάποιο παιχνίδι, ας είναι αυτό η αρχή για να προστατευτούν όλα τα παιδιά. Αν η υπόνοια που έχουμε αποδειχτεί, τότε μιλάμε για κάτι εγκληματικό» συμπλήρωσε.

Πηγή: newsbreak.gr

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

Newsroom

Latest

zinapost.gr