search-button
cross-out

“Ράγισαν” καρδιές στο «τελευταίο αντίο» στην 40χρονη που δολοφονήθηκε στο Μενίδι

Η 40χρονη γυναίκα που δολοφονήθηκε από τον πρώην σύντρόφό της στο Μενίδι επέστρεψε στο χωριό της, όπου έγινε η κηδεία της.
“Ράγισαν” καρδιές στο «τελευταίο αντίο» στην 40χρονη που δολοφονήθηκε στο Μενίδι

Όλοι ήταν εκεί για να την αποχαιρετήσουν και δεν μπορούσαν να πιστέψουν πως η 40χρονη δολοφονήθηκε άγρια από τον πρώην σύντροφό της στο Μενίδι. Οι παιδικοί της φίλοι, οι συγγενείς της, ήταν όλοι εκεί, για να της που το τελευταίο αντίο.

Η 40χρονη γυναίκα γνώρισε τον δολοφόνο της πολύ νωρίς.Παντρεύτηκαν, κι έφυγαν από τον Αυλώνα για ένα καλύτερο μέλλον στην Ελλάδα. Στα 19 της χρόνια γέννησε την κόρη της. Το κορίτσι που έζησε ό,τι πιο σκληρό μπορεί να ζήσει ένα παιδί. Είδε τη μητέρα της νεκρή στη μέση του δρόμου από τα χέρια του πατέρα της.

«Αντιλαμβάνεστε το σοκ που υπέστη αυτό το παιδί; Όταν αντικρίζεις μία τέτοια εικόνα και μάλιστα καταμεσής του δρόμου και επί 5 ώρες μέσα στον δρόμο, με ένα μαχαίρι καρφωμένο στην κοιλιά», τόνισε η δικηγόρος της οικογένειας της 40χρονης.

Το μίσος του δράστη είναι τέτοιο που ακόμα και μετά την αποτρόπαια πράξη του, αρνήθηκε να δώσει την άδεια του στον ανήλικο γιο του να αποχαιρετήσει την μητέρα του. Χρειάστηκε η παρέμβαση της Αλβανικής πρεσβείας.

«Αντιλαμβάνεστε ότι τα δύο παιδιά έχουν υποστεί και τα ίδια κακοποίηση από τον πατέρα τους. Τα παιδιά έχουν φτάσει στη γενέτειρα της μητέρας τους, όπου θα λάβει χώρα η κηδεία. Έχουν συσσωρευτεί πολλά στις ψυχές αυτών των δύο παιδιών διότι δεν είναι ένα μεμονωμένο συμβάν αλλά ήταν μία κατ’ εξακολούθηση κακή συμπεριφορά», συμπλήρωσε η δικηγόρος.

Τα νέα «ταξίδεψαν» γρήγορα. Όλοι έμαθαν πως ο πρώην σύζυγός της ήταν αυτός που με 15 μαχαιριές την δολοφόνησε στη μέση του δρόμου, Οι εικόνες ταξίδεψαν στην Αλβανία.

Τα προβλήματα του ζευγαριού δεν ήταν άγνωστα. Όλοι γνώριζαν τον Γολγοθά που ανέβαινε. Βρισιές, ξυλοδαρμοί κι απειλές. Εκείνη όμως του έδινε πάντα μια δεύτερη ευκαιρία για να έχουν τα παιδιά δίπλα τους τον πατέρα τους.

Ξάδερφος της 40χρονης ανέφερε: «Η κοπέλα είχε φόβο, δεν πήγε στα δικαστήρια. Της είχε πει, άμα πας θα σε σκοτώσω. Και τελικά έκανε αυτό που είπε».

Ο δράστης κυνικός και αμετανόητος. Οι φίλοι της, οι συγγενείς της, τα παιδιά Την συνοδευσαν στην τελευταία της κατοικία.. με δεκάδες αναπάντητα «γιατί».

newsit.gr

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

News

Latest

Το τραγούδι που γράφτηκε για τον Γιώργο Μαρίνο – Η ιστορία πίσω από τους στίχους της Νίνας Ναχμία
Lifestyle

Το τραγούδι που γράφτηκε για τον Γιώργο Μαρίνο – Η ιστορία πίσω από τους στίχους της Νίνας Ναχμία

Άγιος έρωτας – Ο Μαρκόπουλος συναντά τη μάνα του!
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

Άγιος έρωτας – Ο Μαρκόπουλος συναντά τη μάνα του!

Βαρύ πένθος στον Πύργο για τον θάνατο του 18χρονου Μάκη
Ελλάδα

Βαρύ πένθος στον Πύργο για τον θάνατο του 18χρονου Μάκη

Θάνατος εκπαιδευτικού στη Θεσσαλονίκη-Σοκάρει η αναφορά που είχε κάνει: Η μαθήτρια…την ώρα που δίδασκα  με είπε π…, με απείλησε ότι θα με δείρει, με έσπρωξε δυο φορές και…
Videos

Θάνατος εκπαιδευτικού στη Θεσσαλονίκη-Σοκάρει η αναφορά που είχε κάνει: Η μαθήτρια…την ώρα που δίδασκα με είπε π…, με απείλησε ότι θα με δείρει, με έσπρωξε δυο φορές και…

Το “Moments” κάνει πρεμιέρα με πρώτο καλεσμένο τον Γιώργο Καπουτζίδη!
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

Το “Moments” κάνει πρεμιέρα με πρώτο καλεσμένο τον Γιώργο Καπουτζίδη!

Καλαμαριά: Ακατάσχετη αιμορραγία από μαχαιριά στην καρδιά, «έδειξε» η ιατροδικαστική για τον 20χρονο Κλεομένη που δολοφονήθηκε
Ελλάδα

Καλαμαριά: Ακατάσχετη αιμορραγία από μαχαιριά στην καρδιά, «έδειξε» η ιατροδικαστική για τον 20χρονο Κλεομένη που δολοφονήθηκε

Βάσω Λασκαράκη για Λευτέρη Σουλτάτο:  Είναι ένας χαρακτήρας ισοπεδωτικός. Η ζωή μαζί του είναι το κάτι άλλο…
Lifestyle

Βάσω Λασκαράκη για Λευτέρη Σουλτάτο: Είναι ένας χαρακτήρας ισοπεδωτικός. Η ζωή μαζί του είναι το κάτι άλλο…

«Σήμερα ο κόσμος μας σκοτείνιασε»: Το σπαρακτικό μήνυμα του πατέρα του 18χρονου Μάκη που σκοτώθηκε στον Πύργο
Ελλάδα

«Σήμερα ο κόσμος μας σκοτείνιασε»: Το σπαρακτικό μήνυμα του πατέρα του 18χρονου Μάκη που σκοτώθηκε στον Πύργο

zinapost.gr