search-button
cross-out

Ράγισαν καρδιές στον επικήδειο του Γιάννη Δημαρά στον Γιώργο Τράγκα: Καθώς βλέπω το φέρετρο του πιστεύω ότι δεν έφυγε αλλά κοιμάται… Γιώργο μου, να ‘σαι καλά εκεί που πας…

Το τελευταίο αντίο στον δημοσιογράφο Γιώργο Τράγκα που έφυγε από τη ζωή τα ξημερώματα της 14ης Δεκεμβρίου, από κορονοϊό, είπαν το μεσημέρι της Πέμπτης, στη Μητρόπολη Κηφισιάς, συγγενείς, φίλοι και συνεργάτες του. Συγκίνηση προκάλεσε ο επικήδειος του Γιάννη Δημαρά για τον αγαπημένο του φίλο και συνάδελφο
Ράγισαν καρδιές στον επικήδειο του Γιάννη Δημαρά στον Γιώργο Τράγκα: Καθώς βλέπω το φέρετρο του πιστεύω ότι δεν έφυγε αλλά κοιμάται… Γιώργο μου, να ‘σαι καλά εκεί που πας…

“50 χρόνια γνωριμίας και  φιλίας,  στα δημοσιογραφικά μετερίζια μαζί,  μου επιτρέπουν καταφεύγοντας στην υποκειμενική μου κρίση, να σας πω ότι ο Γιώργος Τράγκας θυσιάστηκε, αναλώθηκε, ανυποχώρητα αγωνίστηκε για την πατρίδα, για τη δημοκρατία, για την ελευθερία και την δικαιοσύνη.

Ο Γιώργος Τράγκας ο άνθρωπος, ο πατέρας, ο οικογενειάρχης, ο πολίτης, ο πολιτικός και ας μην ξεχνάμε, ο δημοσιογράφος…  Και πάνω από όλα ο Έλληνας πατριώτης που εκτιμούσε πάντα ότι η ζωή του  οποιοσδήποτε, ακόμα και αυτή είναι η ελάχιστη προσφορά  στην ανάγκη για να έχουμε ελεύθερη πατρίδα. Και τώρα έτσι καθώς βλέπω το φέρετρο του εγώ πιστεύω ότι δεν έφυγε αλλά ότι κοιμάται και ονειρεύεται ακόμα, μια πατρίδα καλύτερη, μια κοινωνία δικαιότερη.

Γιώργο μου να ‘σαι καλά εκεί που θα πας και πιστεύω ότι στην επόμενη συνάντηση μας θα έχεις να μου πεις εσύ τα νέα, έτσι όπως τα βρήκες εκεί που σε λίγο θα είσαι… και θα σου πω κι εγώ τα νέα, έτσι όπως τα αφήσαμε εδώ, σε αυτή την πατρίδα που είναι χιλιοπονεμένη, χιλιοπροδομένη, αλλά ακόμα που οι άνθρωποι  ελπίζουν και αισιοδοξούν ότι το αύριο είναι στα χέρια μας και τα πράγματα θα πάνε καλύτερα… Ε,  λοιπόν, αυτό θα το καταφέρουμε και το όνειρο σου αυτό ,με τη βοήθεια όλων ελπίζω, εύχομαι και πιστεύω ότι θα δικαιωθεί.

Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα σε σκεπάσει!”, είπε μεταξύ άλλων ο Γιάννης Δημαράς στον αποχαιρετισμό του στον “θείο” της ελληνικής δημοσιογραφίας.

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

Newsroom

Latest

zinapost.gr