search-button
cross-out

Ραγίζει καρδιές η παρέα του Άλκη: «Η μάνα σου έχασε έναν γιο, σήμερα έχει άλλους οκτώ

Οι φίλοι του 19χρονου τοποθέτησαν στο σημείο που δολοφονήθηκε ο Άλκης ένα σημείωμα και ζητούν να μην μείνει κανείς ατιμώρητος για τη δολοφονία του
Ραγίζει καρδιές η παρέα του Άλκη: «Η μάνα σου έχασε έναν γιο, σήμερα έχει άλλους οκτώ

Συντετριμμένοι οι οκτώ στενοί φίλοι του Άλκη Καμπανού που έχασε άδικα τη ζωή του από τη δολοφονική επίθεση στη Χαριλάου, στην Θεσσαλονίκη.

Θέλοντας να μείνουν μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας ζητούν από τους δημοσιογράφους να μην τους ενοχλούν σε αυτές τις δύσκολες μέρες που περνούν μετά τον τραγικό χαμό του στενού τους φίλου. Έτσι, οι ίδιοι θέλησαν να εκφραστούν μοναχά μέσα από ένα λιτό αλλά βαθιά ανθρώπινο σημείωμα που τοποθέτησαν στο σημείο που δολοφονήθηκε ο Άλκης.

«Αδερφέ μας αντίο. Ευχόμαστε να πάθουν όλοι αχρωματοψία. Να ενωθούν όλοι. Να βγουν. Να φωνάξουν. Θα ανταμώσουμε ξανά αδερφέ. Μέχρι τότε θα τους μάθουμε πως το μαχαίρι χρησιμεύει μόνο για να κόβεις το ψωμί. Δεν θα μείνει κανείς ατιμώρητος. Η μάνα σου εχθές έχασε έναν γιο. Σήμερα έχει άλλους 8. Καλό ταξίδι αδερφέ μας. ΑΛΚΗΣ ΖΩΝΤΑΝΟΣ -P9K», αναφέρουν στο συγκλονιστικό τους μήνυμα που δημοσίευσε το voria.gr.

Δείτε τη σχετική φωτογραφία:

alkis_kampanos_gramma_filoi

protothema.gr

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

Newsroom

Latest

zinapost.gr