search-button
cross-out

Ραγίζει καρδιές η σύντροφος του Αίαντα Μανθόπουλου:«Πηγαίνω κάθε μέρα στο νεκροταφείο και πίνουμε μαζί καφέ»

«Κάθε λεπτό μου λείπει. Δεν υπάρχει ώρα της ημέρας που να μη μου λείπει» συγκινεί η Ελισάβετ Σταμοπούλου για τον Αίαντα Μανθόπουλο
Ραγίζει καρδιές η σύντροφος του Αίαντα Μανθόπουλου:«Πηγαίνω κάθε μέρα στο νεκροταφείο και πίνουμε μαζί καφέ»

Ραγίζει καρδιές η σύντροφος του Αίαντα Μανθόπουλου, Ελισάβετ Σταμοπούλου, μιλώντας για την απώλεια του αγαπημένου της, ο οποίος πέθανε στις 17 Οκτωβρίου, μετά από εγκεφαλικό επεισόδιο.

Η σύντροφος του ηθοποιού μοιράστηκε πόσο πολύ της λείπει ο Αίας Μανθόπουλος από την καθημερινότητά της και πόσο δυσκολεύεται να συνηθίσει την απουσία του. Χαρακτηριστικό ότι επισκέπτεται καθημερινά το νεκροταφείο στο οποίο ετάφη ο ηθοποιός και «πίνουν μαζί το καφεδάκι τους».

«Κάθε λεπτό μου λείπει.

Δεν υπάρχει ώρα της ημέρας που να μη μου λείπει, δεν υπάρχει λεπτό της ημέρας που να μην μου λείπει. Η μόνη μου παρηγοριά είναι κάθε μέρα όταν έρχομαι να τον δω στο νεκροταφείο», είπε η Ελισάβετ Σταμοπούλου, μιλώντας στο «Πρωινό».

«Πάντα είχα μια καλή διάθεση απέναντι στα παιδιά του αλλά οι συνθήκες πια δεν το επιτρέπουν, οπότε καλύτερα να μην ανακατεύομαι σε αυτά. Οι νόμιμοι κληρονόμοι του μέχρι στιγμής, εφόσον δεν έχει βρεθεί κάποια διαθήκη ή κάτι άλλο, είναι η μητέρα του, τα τρία του παιδιά και η εν διαστάσει σύζυγός του, αυτοί θα πάρουν και τα νόμιμα δικαιώματα» είπε στη συνέχεια, σε ερώτηση για τη διαθήκη του Αίαντα Μανθόπουλου.

«Το 24ωρο μου περνάει πάρα πολύ δύσκολα, είναι αυτό που σας λέω ότι ακόμα δεν μπορώ να διαχειριστώ το χαμό του. Θα ήθελα να τον είχα δίπλα μου και εμένα δεν με ενδιαφέρουν ούτε περιουσίες, ούτε τίποτε άλλο. Με ενδιαφέρει μόνο ο άνθρωπός μου, αυτός που μου λείπει. Η έλλειψη του είναι τόσο έντονη, αλλά και η παρουσία του τουλάχιστον για μένα, είναι επίσης έντονη» συγκλονίζει.

«Τον είδα στον ύπνο μου πριν πεθάνει»

«Μια και μοναδική φορά τον είδα στον ύπνο μου πριν πεθάνει. Περπατούσαμε σε έναν κήπο, έμοιαζε να μην είναι ο Αίας, να είναι κάποιος άλλος, όμως μου κράταγε συνέχεια το χέρι και κάποια στιγμή κατεβήκαμε μια σκάλα, έτσι όπως ήταν στο σπήλαιο της Παιανίας για να βγάλουμε κάποια εισιτήρια και εκεί ξαφνικά είδα τον Αία με την μορφή του, να συνεχίζει να με κρατάει, δεν μου άφησε καθόλου το χέρι και με ένα τραύμα στο κεφάλι του, όπως ήταν μετά την εγχείρηση για το εγκεφαλικό. Αυτή ήταν η μοναδική φορά που τον είδα» είπε η κυρία Σταμοπούλου.

«Έχω κρατήσει τον υπέροχο χαρακτήρά του και την πλούσια ψυχή του και αυτό που μου έλεγε ότι δεν θα με αφήσει και θα είναι πάντα δίπλα μου» λέει συγκινημένη.

«Πηγαίνω κάθε μέρα στο νεκροταφείο, ανακουφίζομαι να είμαι κοντά του και να μιλάμε. Πίνουμε καφέ και περνάμε λίγη ώρα μαζί, όπως κάναμε και όταν ήμασταν μαζί, είτε έπαιρνε ο ένας τον άλλον τηλέφωνο και βάζαμε το καφεδάκι μας και μιλάγαμε, είτε ήμασταν μαζί και τον πίναμε. Ο δικός μου ο Αίας ήταν ένας υπέροχος άνθρωπος, μοναδικός, πανέξυπνος, με χιούμορ. Πέρασε πολλά και δύσκολα πράγματα, θα ήθελα να μπορούσα να του είχα δώσει, μερικά χρόνια ακόμα όμορφα αλλά δεν ήταν δυνατόν» συνέχισε συγκινημένη η Ελισάβετ Σταμοπούλου.

«Εγώ δεν έχω καμία απολύτως εξασφάλιση, ούτε περιμένω κάτι οικονομικό. Η οικογένειά του έχει να διαχειριστεί την περιουσία του,η οποία είναι αξιόλογη υποθέτω» κατέληξε.

in.gr

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

Lifestyle

Latest

zinapost.gr