search-button
cross-out

Ραγίζει καρδιές ο πατέρας του μικρού Λούκα: «Κλαίω και πονάω… ο καρκίνος επέστρεψε για 3η φορά»

Μπαμπά γιατί κλαις?
Ραγίζει καρδιές ο πατέρας του μικρού Λούκα: «Κλαίω και πονάω… ο καρκίνος επέστρεψε για 3η φορά»

Ο καρκίνος του μικρού Λουκά, επέστρεψε για τρίτη φορά και τα λόγια του πατέρα του μαρτυρούν όλη την απελπισία που έφερε μαζί η αρρώστια.

Ο Λουκάς, ο οποίος έχει καταγωγή από την Πάφο, θα παλέψει για τρίτη φορά με τον καρκίνο. Το 2016 διαγνώστηκε με οξεία Λεμφοβλαστηκή Λευχαιμία όταν ήταν μόνο 3 χρονών. Από τότε, η αρρώστια δεν έφυγε από τη ζωή τους.

Το 2021 η λευχαιμία επέστρεψε για δεύτερη φορά. Η οικογένειά του, τότε, αναζητούσε συμβατό δότη μυελού οστών.

Ο πατέρας του μικρού Λούκα, Ανδρέας Σταύρου, σε ανάρτησή του ενημέρωσε ότι ο καρκίνος επέστρεψε για τρίτη φορά.

«Ώρα 13:30 …….Γυρνάω στο δωμάτιο που ήταν ξαπλωμένος ο Λούκας μου ….Μπαμπά γιατί κλαις? Που είναι η μαμά? Του είπα με τρεμάμενενη φωνή κάπου εδώ είναι. Ναι μα εσύ κλαις μου λέει και πάλι. Κλαίω αγάπη μου επειδή τελικά θα πάμε εκείνο το ταξίδι στην Γερμανία…….Και για αυτό το πράγμα κλαις? Ναι καρδούλα μου για αυτό, μικρέ μου ήρωα…….Κλαίω και πονάω……….

Ο καρκίνος ήρθε πίσω για τρίτη φορά. Θα πρέπει και πάλι να σηκώσουμε το κεφάλι ψηλά και να αφήσουμε πίσω ότι μας βασανίζει ή οποιαδήποτε εκκρεμότητα είχαμε. Προτεραιότητα έχεις εσύ μικρέ μου πρίγκιπα. Να πάμε να γίνεις καλά και δυνατός!!!»

καρκίνος

enimerotiko.gr

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

Newsroom

Latest

zinapost.gr