search-button
cross-out

Ραγίζει καρδιές το μήνυμα του πατέρα του Άλκη: Άλκη μου αν ήξερα ότι αυτή θα ήταν η τελευταία φορά που θα σ’ έβλεπα να βγαίνεις απ’ την πόρτα, θα σ’ αγκάλιαζα και θα σού ‘δινα ένα φιλί και θα σε φώναζα ξανά για να σου δώσω κι άλλα

Δολοφονία Άλκη: Σαράντα ημέρες συμπληρώνονται αύριο από τον χαμό του νεαρού Άλκη
Ραγίζει καρδιές το  μήνυμα του πατέρα του  Άλκη: Άλκη μου αν ήξερα ότι αυτή θα ήταν η τελευταία φορά που θα σ’ έβλεπα να βγαίνεις απ’ την πόρτα, θα σ’ αγκάλιαζα και θα σού ‘δινα ένα φιλί και θα σε φώναζα ξανά για να σου δώσω κι άλλα

Με ένα συγκινητικό μήνυμα, ο πατέρας του Άλκη Καμπανού, Αριστείδης, θυμήθηκε τον αδικοχαμένο γιο του, ο οποίος πριν από 40 ημέρες έχασε άδικα τη ζωή του όταν βρέθηκε αντιμέτωπος με χούλιγκαν στην περιοχή της Θεσσαλονίκης.

Ο νεαρός Άλκης δολοφονήθηκε εν ψυχρώ επειδή στην ερώτησή τους «τι ομάδα είστε» εκείνος απάντησε «Άρης»!

 Το μήνυμα του πατέρα του Άλκη
ΑΛΚΗ μου… ενόψει των πραγματικών 40 ημερών από τις 1-Φεβ-2022 που άφησες αυτό το μάταιο κόσμο δηλαδή αύριο στις 12 Μαρ 2022 ήθελα πολύ να σου στείλω ένα μήνυμα και ελπίζω να το λάβεις εκεί ψηλά στους ουρανούς που να αντικατοπτρίζει το τι συμβαίνει στον εσωτερικό μου κόσμο αυτές τις 40 μέρες, αλλά δεν βρήκα ποιο κατάλληλες εκφράσεις, παρά τις “κλεμμένες” παραφρασμένες φράσεις του μεγάλου Κολομβιανού συγγραφέα Γκαμπριέλ Γκαρσία Μάρκες.

Αν ο Θεός μου δώριζε ακόμα ένα κομμάτι ζωής (δικής σου)…

Στους ανθρώπους θα έδειχνα πόσο λάθος κάνουν να νομίζουν ότι παύουν να αγαπούν όταν γερνούν, χωρίς να καταλαβαίνουν ότι γερνούν όταν παύουν να αγαπούν.

Αν ήξερα ότι σήμερα θα ήταν η τελευταία φορά που θα σ’ έβλεπα να κοιμάσαι, θα σ’ αγκάλιαζα σφιχτά και θα προσευχόμουν στον Κύριο για να μπορέσω να γίνω ο φύλακας της ψυχής σου.

Αν ήξερα ότι αυτή θα ήταν η τελευταία φορά που θα σ’ έβλεπα να βγαίνεις απ’ την πόρτα, θα σ’ αγκάλιαζα και θα σού ‘δινα ένα φιλί και θα σε φώναζα ξανά για να σου δώσω κι άλλα.

Αν ήξερα ότι αυτή θα ήταν η τελευταία φορά που θα άκουγα τη φωνή σου, θα ηχογραφούσα κάθε σου λέξη για να μπορώ να τις ακούω ξανά και ξανά.

Αν ήξερα ότι αυτές θα ήταν οι τελευταίες στιγμές που σ’ έβλεπα, θα έλεγα «σ’ αγαπώ» και δεν θα υπέθετα, ανόητα, ότι το ξέρεις ήδη», έγραψε χαρακτηριστικά ο κ. Καμπανός με τους διαδικτυακούς του φίλους να προσπαθούν μέσω των σχολίων τους να του συμπαρασταθούν.

Δολοφονία Άλκη: Τα 30 ευρήματα της ιατροδικαστικής έκθεσης
Υπενθυμίζεται ότι και οι 12 κατηγορούμενοι έχουν προφυλακιστεί, ενώ σύμφωνα με την ιατροδικαστική έκθεση ακόμη και αν το χτύπημα με το δρεπάνι δεν είχε βρει την μηριαία αρτηρία ο 19χρονος Άλκης θα έχανε τη ζωή του από τα υπόλοιπα χτυπήματα.

Η πολυσέλιδη ιατροδικαστική έκθεση σοκάρει για την βαναυσότητα των χτυπημάτων κατά του 19χρονου Αλκιβιάδη Καμπανού. Οι μανιακοί χούλιγκαν έπεσαν πάνω και με άγρια χτυπήματα του προκάλεσαν τα θανατηφόρα τραύματα.

Είναι χαρακτηριστικό ότι στο σώμα και τα όργανά του αναγνωρίστηκαν 28 διαφορετικά ευρήματα που συνηγορούν στο συμπέρασμα ότι ακόμα και αν το χτύπημα με το δρεπάνι δεν είχε βρει την μηριαία αρτηρία, ο 19χρονος θα έχανε την ζωή του από τα υπόλοιπα χτυπήματα.

«Το πτώμα του Αλκιβιάδη Καμπανού φέρει πολλαπλές κακώσεις στην κεφαλή και στα άκρα. Ο θάνατός του οφείλεται σε θανατηφόρες κακώσεις στα κάτω άκρα και σε κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις» αναφέρει το συμπέρασμα της έκθεσης.

Κατά την νεκροψία αναγνωρίστηκαν
θλαστική εξοίδηση/ερυθρότητα δέρματος στην ινιακή χώρα της κεφαλής
Δύο εκχυμώσεις στην αριστερή βρεγματική χώρα της κεφαλής
Εκχύμωση στην αριστερή παρειά
Εκχυμώσεις στο πτερύγιο του αριστερού ωτός
εντυπώματα οδόντων με εφελκίδα στο κάτω χείλος
τα χείλη και ο βλεννογόνος των χειλέων είναι έξαιμα
αποξηραμένο αίμα επί του τραχήλου, της κοιλιακής χώρας, των άκρων χειρών, και των κάτω άκρων
Μικρές αμυχές στο πρόσωπο
Ενδοδερμική -επιπολής εκχύμωση στην αριστερή τραχηλική χώρα
Εκχύμωση στον δεξί αγκώνα
Στην έξω επιφάνεια του αριστερού βραχίονα

α) Εκχυμωτικό εντύπωμα θλώντος οργάνου

β) εκχυμωτικό εντύπωμα θλώντος οργάνου-κάτωθεν του πρώτου

γ) διάσπαρτες εκχυμώσεις κάτωθεν του δεύτερου εντυπώματος

Στο αριστερό αντιβράχιο (έξω επιφάνεια)

α) Εκχύμωση στο άνω τριτημόριο του αντιβραχίου

β) Εκχύμωση στο κάτω τριτημόριο του αντιβραχίου

Στην αριστερή άκρα χείρα

α) Εκχυμωτικό εντύπωμα θλώντος οργάνου

β) εκχυμωση στον αντίχειρα

γ) εκχύμωση στην κεντρική διάρθωση του δείκτη της αριστερής άκρας χείρας

Στην δεξιά άκρα χείρα

α) Εκχυμωτικό εντύπωμα θλώντος οργάνου

β) Περγαμηνοειδής εκδορά στον αντίχειρα της δεξιάς άκρας χείρας

Στην πρόσθια επιφάνεια του άνω τριτημορίου του δεξιού μηρού:

Τραύμα δια νύσσον τέμνοντος οργάνου, κάθετο στους ιστούς, με ανώμαλα χείλη, μ.δ. 1 εκ. και βάθος 9 εκ. Από το τραύμα εκρέει αίμα και αιματοπήγματα. Αναγνωρίζεται τρώση της μηριαίας αρτηρίας και εκτεταμένη αιμορραγική διήθηση.

Δύο τραύματα στον αριστερό μηρό

α) στην έξω επιφάνεια του μηρού – τραύμα δια νύσσοντος και τέμνοντος οργάνου με εκχύμωση . Το τραύμα έχει μήκος στην επιφάνεια 4 εκ γωνιώδη διεύθυνση ως προς τους ιστούς

β) στην έξω οπίσθια επιφάνεια του μηρού τραύμα δια νύσσοντος και τέμνοντος οργάνου με μήκος στην επιφάνεια 4 εκ οξύ αιχμηρό με ανώμαλα χείλη και κάθετη διεύθυνση προς τους ιστούς.

Νεκροτομή
Στα μαλακά μόρια της κεφαλής αναγνωρίζεται:

Αιμορραγική διήθηση ινιακά.
Δυο ρωγμώδη κατάγματα
Έντονο οίδημα επί του εγκεφάλου (επηρεασμό της παρεγκεφαλίδας)
Υπαραχνοειδής αιμορραγία στο μετωπιαίο λοβό και στο αριστερό εγκεφαλικό ημισφαίριο
Στον τράχηλο και τον θώρακα οι πνεύμονες ήταν έξαιμοι, εντοπίστηκαν μικρού βαθμού αθηροματικές αλλοιώσεις στα στεφανιαία αγγεία ενώ ήταν έξαιμο και το μυοκάρδιο

Τοξικολογικές εξετάσεις
Τέλος, διενεργήθηκαν και τοξικολογικές εξετάσεις όπου βγήκαν αρνητικές όλες (κάνναβη, οπιούχα, ηρεμιστικά, κοκαΐνη, αμφεταμίνες, αναισθητικά αντικαταθλιπτικά κλπ) ενώ εντοπίστηκε μόνο παρακεταμόλη στο αίμα πιθανόν από ένα παυσίπονο που είχε πάρει τις προηγούμενες ώρες.

Πηγή: newsit.gr

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

Newsroom

Latest

zinapost.gr