search-button
cross-out

Ραγίζουν καρδιές τα λόγια του Βασίλη Φιλώρα λίγο πριν πεθάνει: «Με ξέρεις δεν μπορώ να μην πάω» (video)

«H πολιτεία θα στηρίξει, ως όφειλε, τη γυναίκα του και δυο του παιδιά».
Ραγίζουν καρδιές τα λόγια του Βασίλη Φιλώρα λίγο πριν πεθάνει: «Με ξέρεις δεν μπορώ να μην πάω» (video)

«Στερνό Αντίο» με ένα συγκινητικό βίντεο αποφάσισαν να πουν οι φίλοι του εθελοντή πυροσβέστη Βασίλη Φιλώρα, που έχασε τη ζωή δίνοντας μάχη στην πύρινη λαίλαπα που είχε ξεσπάσει στην Αττική.

Το νήμα της ζωής του 38χρονου πατέρα δύο ανήλικων παιδιών, κόπηκε όταν κατέρρευσε η καλωδίωση της κολόνας του ηλεκτρικού ρεύματος, τραυματίζοντάς τον σοβαρά σε πρόσωπο και θώρακα.

Ο φίλος του τεχνικού στο χώρο των drone, Ορφέας Καλαφάτης, αποκάλυψε πως είχε μιλήσει μαζί του το πρωί της μοιραίας εκείνης ημέρας, λέγοντας του να προσέχει, με τον Βασίλη να του απαντάει: «Με ξέρεις δεν μπορώ να μην πάω».

Για την αυτοθυσία του Βασίλη Φιλώρα, η πολιτεία θα στηρίξει, ως όφειλε, τη γυναίκα του και δυο του παιδιά.

«Το λιγότερο που θα μπορούσαμε να κάνουμε, η απονομή σύνταξης στη γυναίκα και τα παιδιά του. Η μεγαλύτερη τιμή στη μνήμη του είναι να προστατεύσουμε και να αναβαθμίσουμε το φυσικό μας περιβάλλον, για το οποίο αγωνίστηκε μέχρι τέλους, ο Βασίλης», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Κυριάκος Μητσοτάκης, ενώ έπειτα από πρόταση της Όλγας Γεροβασίλη, η Βουλή αποφάσισε να υιοθετήσει τα δύο ανήλικα τέκνα του άτυχου εθελοντή.

Πηγή: newsbreak.gr

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

Newsroom

Latest

zinapost.gr