Ρέντης: 56χρονος απείλησε την 24χρονη πρώην του – Δύο ημέρες νωρίτερα της είχαν επιτεθεί δύο φίλες του
Η μια από τις δύο γυναίκες είχε καταγράψει και σε βίντεο την επίθεση
Στιγμές τρόμου έζησε μια 24χρονη γυναίκα το πρωί της Κυριακής στου Ρέντη όταν ο 56χρονος πρώην σύντροφός της την βρήκε σε σπίτι έξω από τη Λαχαναγορά και την απείλησε.
Έντρομη η γυναίκα μετέβη στο τοπικό αστυνομικό τμήμα όπου υπέβαλε μήνυση σε βάρος του 56χρονου.
Παράλληλα, όπως κατήγγειλε, δύο ημέρες νωρίτερα , δύο φίλες του 56χρονου της επιτέθηκαν χτυπώντας τη στο πρόσωπο. Όπως είπε, μάλιστα, η μια από τις δύο γυναίκες κατέγραφε σε βίντεο την επίθεση.
Λίγη ώρα μετά την καταγγελία της 24χρονης, ο 56χρονος προσήλθε αυτοβούλως στο ΑΤ Αγίου Ιωάννη Ρέντη όπου και συνελήφθη.
Με εντολή εισαγγελέα ο 56χρονος αφέθηκε ελεύθερος ενώ για τις δύο γυναίκες διατάχθηκε να αναζητηθούν προκειμένου να συλληφθούν για απλή σωματική βλάβη και παραβίαση του νόμου περί προστασίας δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα.
protothema.gr
Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.