search-button
cross-out

Ρέθυμνο: Απολογείται σήμερα ο τράπερ για τις κατηγορίες βιασμού

Το κατώφλι του ανακριτή Ρεθύμνου αναμένεται να περάσει σήμερα ο γνωστός τράπερ μαζί με τους δύο συνεργάτες του που κατηγορούνται για τον βιασμό της 19χρονης φοιτήτριας από τη Θεσσαλονίκη.
Ρέθυμνο: Απολογείται σήμερα ο τράπερ για τις κατηγορίες βιασμού

Σύμφωνα με το cretapost.gr, ο τράπερ μαζί με τον 23χρονο συνεργάτη του παραδόθηκαν προχθές στις αρχές μετά το ένταλμα σύλληψης που εκκρεμούσε σε βάρος του.

Και οι τρεις αναμένεται να απολογηθούν για τα όσα καταγγέλλει η 19χρονη.

Αρνείται κάθε κατηγορία
«Ο πελάτης μου υποστηρίζει πως δεν έχει καμία σχέση με την κατηγορία του βιασμού. Δεν κατονομάζεται από την καταγγέλλουσα. Η καταγγέλλουσα είχε επαφή με ένα άλλο άτομο από την παρέα», δήλωσε τις προηγούμενες ημέρας ο δικηγόρος του τράπερ Νίκος Αλετράς.

«Παραδόθηκε αυτοβούλως, είναι πολύ σημαντικό ότι δηλώνει πως είναι στη διάθεση των αρχών. Είπε ότι ”είμαι εδώ να απαντήσω για ό,τι κατηγορούμαι” », πρόσθεσε ο δικηγόρος του.

Η καταγγελία της 19χρονης
Υπενθυμίζεται ότι σύμφωνα με τα όσα κατήγγειλε το νεαρό κορίτσι, η οποία είναι από την Αλβανία και φοιτά στο Ρέθυμνο, το βράδυ της Κυριακής είχε πάει σε γνωστό μαγαζί του Ρεθύμνου όπου τραγουδούσε ο 24χρονος τράπερ.

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, η 19χρονη ανέφερε πως μετά τη συναυλία η ίδια, η οποία ήταν σε κατάσταση μέθης, μαζί με έναν 23χρονο, συνεργάτη του τράπερ, πήγαν σε ξενοδοχείο της πόλης.

Εκεί, ο 23χρονος της προσέφερε ποσότητα κάνναβης με αποτέλεσμα η κοπέλα να χάσει τελείως τον έλεγχο. Λίγη ώρα μετά, στο δωμάτιο έφτασαν ο 24χρονος τράπερ μαζί με έναν 30χρονο άνδρα, αλβανικής καταγωγής, οι οποίοι, σύμφωνα με την 19χρονη, αυτοί οι δύο, προχώρησαν σε γενετήσιες πράξεις σε βάρος της.

Όταν λίγη ώρα αργότερα συνειδητοποίησε τι είχε γίνει, η νεαρή ενημέρωσε κάποιους φίλους της και μετέβησαν στην Ασφάλεια Ρεθύμνου.

Οι αστυνομικοί συνέλαβαν το βράδυ της Δευτέρας τον 30χρονο στο λιμάνι του Ηρακλείου την ώρα που ετοιμαζόταν να επιβιβαστεί στο καράβι με προορισμό τον Πειραιά.

Τι αναφέρει η ιατροδικαστική έκθεση
Σύμφωνα με το cretapost.gr, κανένα εύρημα βιασμού δεν προκύπτει από την ιατροδικαστή εξέταση στην οποία υπεβλήθη η 19χρονη στο Ρέθυμνου που κατήγγειλε ομαδικό βιασμό από τον γνωστό ράπερ και έναν ακόμα άνδρα.

Από την ιατροδικαστική πραγματογνωμοσύνη δεν προκύπτουν ευρήματα που να συνηγορούν για βιασμό. Μάλιστα σύμφωνα με τις ίδιες ασφαλείς πληροφορίες η συγκεκριμένη κοπέλα έχει και στο παρελθόν καταγγείλλει άλλο ράπερ για βιασμό που όμως δεν αποδείχθηκε ποτέ.

Αναλυτικά η ιατροδικαστική εξέταση αναφέρει:

«Κατά την εξωτερική επισκόπηση του σώματος διακρίνονται: Εφελκιδοποιημένη εκδορά στο αριστερό γόνατο, ηλικίας άνω του 3ημέρου. Εκχύμωση μικρών διαστάσεων στον δεξιό μαστό με εικόνα δηλωτικής πρόκλησής της από ρούφηγμα του δέρματος (πιπιλιά) με χροιά τέτοια, που προσδιορίζει τον χρόνο πρόκλησής προ διημέρου περίπου.

Δε διακρίνονται άλλου είδους πρόσφατες κακώσεις στην υπόλοιπη επιφάνεια του σώματος και ειδικότερα δε διακρίνονται κακώσεις στις έσω επιφάνειες των βραχιόνων (ίχνη καθήλωσης), δεν διακρίνονται κακώσεις στις έσω επιφάνειες του άνω τριτημορίου των μηρών (βίαιη απαγωγή των κάτω άκρων).

Δεν διακρίνονται κακώσεις στην περιοχή του τραχήλου, ούτε στη περιοχή του στόματος και του βλεννογόνου της στοματικής κοιλότητας. Κατά την γυναικολογική εξέταση δε διακρίνονται κακώσεις στην περιγεννητική περιοχή. Η είσοδος του κόλπου δεν εμφανίζει κακώσεις.

Τα μεγάλα και μικρά χείλη του αιδοίου καθώς και η περιοχή πέριξ αυτού δεν εμφανίζουν κακώσεις. Ο πρωκτικός δακτύλιος δεν εμφανίζει κακώσεις ενώ ο τόνος του σφιγκτήρα αυτού ελέγχεται φυσιολογικός.

Συμπέρασμα: Όπως προκύπτει από την ιατροδικαστική εξέταση, ευρήματα τέτοια που να συνηγορούν για βιασμό δεν διακρίνονται, πλην όμως αυτός δε μπορεί να αποκλειστεί με βεβαιότητα από την παρούσα εξέταση και μόνο».

newsit.gr

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

Newsroom

Latest

zinapost.gr