search-button
cross-out

Ρέθυμνο: Νέες αποκαλύψεις φρίκης για την σεξουαλική κακοποίηση 14χρονης – “Ήταν ένα φλερτ” λέει άτομο που βρίσκεται στο στόχαστρο

Ανατριχιαστικές είναι οι πτυχές της υπόθεσης με τη σεξουαλική κακοποίηση και εκπόρνευσης του 14χρονου κοριτσιού στο Ρέθυμνο της Κρήτης, που βλέπουν το φως της δημοσιότητας…
Ρέθυμνο: Νέες αποκαλύψεις φρίκης για την σεξουαλική κακοποίηση 14χρονης – “Ήταν ένα φλερτ” λέει άτομο που βρίσκεται στο στόχαστρο

Σε σοκ εξακολουθούν να βρίσκονται οι κάτοικοι του Μυλοποτάμου στο Ρέθυμνο εξαιτίας της υπόθεσης που απασχολεί τις τελευταίες ημέρες την τοπική κοινωνία με θύμα μία 14χρονη που είχε πέσει θύμα βιασμού και ασέλγειας από 12 τουλάχιστον άτομα. Στόματα που έμεναν κλειστά για χρόνια στην Κρήτη αρχίζουν να ανοίγουν, με τους αστυνομικούς που παίρνουν μέρος στις έρευνες, να προσπαθούν να φτάσουν στην άκρη του νήματος.

Το νεότερο στοιχείο που έρχεται τώρα στο φως, σύμφωνα με το cretapost.gr είναι πως το κορίτσι το 2022 και το 2023 είχε βιαστεί τέσσερις φορές ενώ σε βάρος της είχαν ασελγήσει αρκετοί νεαροί – κυρίως – άνδρες, Έλληνες αλλά και αλλοδαποί. Όπως είναι γνωστό ήδη στην δικογραφία που βρίσκεται στα χέρια της ανακρίτριας εμπλέκονται 12 άτομα και ένας 38χρονος Πακιστανός.

Ο 38χρονος Πακιστανός εκείνη τη χρονική περίοδο βρισκόταν στον Μυλοπόταμο ενώ όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, εργαζόταν και για τον 50χρονο πατέρα της 14χρονης κοπέλας. Μάλιστα, είναι πολύ πιθανό ο 38χρονος Πακιστανός να ήταν εκείνος που εξωθούσε στην πορνεία την 15χρονη γνωρίζοντάς την σε κάποιους από τους εμπλεκόμενους.

Ένας εκ των 12 ανδρών που είναι στο στόχαστρο των Αρχών, μιλάει στο Mega για την 14χρονη. «Με την κοπέλα είχαμε βγει δύο φορές, ένα φλερτ ήταν, αυτό μόνο. Με Instagram μιλούσαμε, δέκα μηνύματα ανταλλάξαμε, μετά έφυγε, σταματήσαμε να μιλάμε. Μου είχε πει ότι πάει Γ’ Γυμνασίου» ανέφερε. Οι άντρες που φέρονται να κακοποίησαν την ανήλικη είναι από 17 έως 38 ετών.

Από εκεί και πέρα, και σε ό,τι αφορά την αποκάλυψη της υπόθεσης, αρχές του προηγούμενου καλοκαιριού το «Χαμόγελο του Παιδιού» δέχεται ένα ανώνυμο τηλεφώνημα που έκανε λόγο ότι υπήρχε περιστατικό σεξουαλικής εκμετάλλευσης και κακοποίησης σε ανήλικη στην ευρύτερη περιοχή της ενδοχώρας των Χανίων.

Άμεσα κινητοποιήθηκαν οι αστυνομικές αρχές που ξεκίνησαν τις έρευνες. Εντοπίστηκε η ανήλικη, η οποία και υποβλήθηκε σε ιατροδικαστική εξέταση κατά την οποία διαπιστώθηκε ο βιασμός της. Η αστυνομία προχώρησε στον σχηματισμό δικογραφία σε βάρος 12 ανδρών και την υπέβαλε στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ρεθύμνου.

Αρχές Ιανουαρίου πραγματοποιείται έρευνα στο σπίτι όπου μένει η 14χρονη μαζί με την μητέρα και τον πατέρα της. Όπως αναφέρουν συγγενείς του 50χρονου άνδρα, τότε είναι η στιγμή που ο πατέρας μαθαίνει τι έχει συμβεί.
Ο ίδιος, μην μπορώντας να το αντέξει, έφυγε από το σπίτι του πήγε και αγόρασε μία φιάλη υγραερίου και πήγε σε ένα απόμερο μέρος με το αυτοκίνητό του.

Λίγες ημέρες αργότερα και μετά την δήλωση της εξαφάνισής του, εντοπίζεται στη θέση του οδηγού έχοντας δίπλα του ανοιχτή τη φιάλη του υγραερίου με τις αρχές να αποδίδουν τον θάνατό του σε αυτοκτονία.

Μάλιστα, χθες συγγενής της οικογένειας, μιλώντας στο Live News, ανέφερε πως ο πατέρας άφησε σημείωμα στο οποίο έλεγε «έμαθα αυτά τα γεγονότα για την κόρη μου και δεν μπορώ να τα αντέξω. Ευχαριστώ την αστυνομία για ό,τι έκανε. Σας παρακαλώ μην πάρετε το παιδί από τη μάνα του, δεν μπορώ να τα διαχειριστώ όλα αυτά και λόγω της κατάθλιψής μου προβαίνω στο γεγονός που έγινε» ενώ σε άλλο σημείο έλεγε «ψάξτε το κινητό της κόρης μου για να μάθετε την αλήθεια».

newsit.gr

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

Newsroom

Latest

zinapost.gr