search-button
cross-out

Ρέθυμνο: Νέος «Κολωνός» με θύμα 14χρονη – Την βίασαν 12 άτομα, την εξέδιδαν έναντι αμοιβής

Δικογραφία για βιασμό ανήλικης από το 2022 έως το 2023 στον Μυλοπόταμο κατατέθηκε στον Εισαγγελέα Ρεθύμνου, με μια 14χρονη να πέφτει θύμα ομαδικού βιασμού καθώς την εξέδιδαν!
Ρέθυμνο: Νέος «Κολωνός» με θύμα 14χρονη – Την βίασαν 12 άτομα, την εξέδιδαν έναντι αμοιβής

Στην Ασφάλεια Ρεθύμνου, έφτασε μια ανώνυμη πληροφορία σύμφωνα με την οποία στον Μυλοπόταμο εξέδιδαν μια 14χρονη έναντι αμοιβής με πελάτες αλλοδαπούς.

Αξιοποιήθηκαν οι πληροφορίες από την αστυνομία και 22/01 έγιναν κατ’οικον έρευνα σε έναν εκ των δραστών όπου κατασχέθηκαν δυο κινητά και ένα φυσίγγιο.

Το κορίτσι εξετάστηκε παρουσία παιδοψυχίατρου και διαπιστώθηκε ο βιασμός της από το άτομο που έγινε η κατ’οικον έρευνα, ο οποίος είναι περίπου 40 ετών.

Επίσης προέκυψε τέλεση γεννετήσιων πράξεων με ακόμη 11. Η δικογραφία έχει υποβληθεί στον εισαγγελέα πρωτοδικών Ρέθυμνου ενώ έχει κρατείται προσωρινά ο ένας εκ των δραστών

Αν και για την ώρα η αστυνομία δεν έχει κάνει επίσημες ανακοινώσεις, οι πληροφορίες λένε πως η ανήλικη κοπέλα δεν εκδιδόταν (μόνη της ή από κάποιον άλλον), ωστόσο είναι προφανές πως οποιαδήποτε σεξουαλική πράξη με ανήλικο δεν μπορεί να είναι νόμιμη και επομένως θεωρείται βιασμός από το νόμο.

Όσο για τους υπόλοιπους, πλέον έχουν μπει στο κάδρο της αστυνομίας και της δικαιοσύνης και πρόκειται άμεσα να λογοδοτήσουν.

newsbomb.gr

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

Newsroom

Latest

zinapost.gr