search-button
cross-out

Ρέθυμνο: Οδύνη για την 30χρονη Ζέφη – Τα συγκινητικά μηνύματα συναδέλφων της

Βαρύ πένθος στο Ρέθυμνο για την 30χρονη που πνίγηκε τρώγοντας με την παρέα της. Οι γιατροί αναφέρουν ότι ο θάνατος οφείλεται σε «ανακοπή εξαιτίας απόφραξης του αεραγωγού».
Ρέθυμνο: Οδύνη για την 30χρονη Ζέφη – Τα  συγκινητικά μηνύματα συναδέλφων της

Ανείπωτη θλίψη έχει σκορπίσει στο Ρέθυμνο μετά τον χαμό της 30χρονης Ζέφης, η οποία πνίγηκε, καθώς έτρωγε και κατέληξε μπροστά στα μάτια των φίλων της.

Το μοιραίο περιστατικό έλαβε χώρα τα ξημερώματα του Σαββάτου όταν οι φίλοι της 30χρονης ειδοποίησαν τις Αρχές για τη φίλη τους, καθώς μια μπουκιά φαγητού φέρεται να «κόλλησε» στο λαιμό της.

Σύμφωνα με το cretapost, στο σημείο έσπευσε σταθμός του ΕΚΑΒ διασώστες του οποίου ακολούθησαν τα προβλεπόμενα πρωτόκολλα και προχώρησαν σε ανάνηψη της 30χρονης. Η ίδια διαδικασία ακολουθήθηκε και στο Νοσοκομείο Ρεθύμνου δίχως να αποδίδει, αφού η κοπέλα είχε αφήσει την τελευταία της πνοή. Όπως φαίνεται είχε φράξει ο αεραγωγός της και είχε ως αποτέλεσμα να βρει τραγικό θάνατο.

Όσοι τη γνώριζαν κάνουν λόγο για μια πολύ ευγενική και καλοσυνάτη κοπέλα, η οποία αγαπούσε πολύ τη δουλειά της. Συνάδελφοί της αναφέρουν ότι ήταν ένας πολύ δοτικός άνθρωπος.

Η 30χρονη Ζέφη προσέφερε πολύτιμο έργο στην κοινωνία καθώς εργαζόταν εθελοντικά ως εργοθεραπεύτρια στον Σύλλογο Γονέων Ατόμων με Αυτισμό Ρεθύμνου και στο Ειδικό Σχολείο.

Ένας συνάδελφός της θέλησε να την αποχαιρετήσει με ανάρτηση στο Facebook.

«Μαύρη μέρα σήμερα για το Ρέθυμνο και για την Ειδική Αγωγή!

Η Ζέφη μας, η γλυκύτατη μας εργοθεραπεύτρια, χρόνια εθελόντρια στο Σύλλογος Γονέων Ατόμων με Αυτισμό Ρεθύμνου και στο Ειδικό Σχολείο και μετά από σπουδές και μεταπτυχιακά, αναπληρώτρια σε άλλα μέρη, φέτος τα έφερε η μοίρα να επιστρέψει στο σχολείο μας και στα αγαπημένα της παιδιά…

…κι όμως η μοίρα τα φέρνει όπως αποφασίζει εκείνη…

Άδικα έφυγε χτες τη νύχτα μετά από πνιγμό με φαγητό και μπροστά σε φίλους! Μας λυπεί ιδιαίτερα και μας αφήνει μια αίσθηση αδικίας ο αναπάντεχος χαμός της!

Ας είναι ελαφρύ το χώμα Ζέφη μας και κουράγιο στην οικογένεια!», γράφει.

Πού οφείλεται ο θάνατός της 30χρονης

Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις των ιατρών, ο θάνατος οφείλεται σε «ανακοπή εξαιτίας απόφραξης του αεραγωγού», ωστόσο ταυτόχρονα παραγγέλθηκε και ιατροδικαστική εξέταση, η οποία αναμένεται να διαλευκάνει πλήρως τα αίτια που οδήγησαν στο θάνατο την 30χρονη.

Η κηδεία της άτυχης γυναίκας θα τελεστεί σήμερα (18/12) το μεσημέρι (15:00) στον ιερό ναό Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης στο Κοιμητήριο Ρεθύμνου.

Πηγή: newsbomb.gr

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

Newsroom

Latest

zinapost.gr