Ρόδος – 40χρονος πολιορκούσε 12χρονη: “Σε βλέπω στον δρόμο και με…

Ο κατηγορούμενος έδειχνε και τα γεννητικά του όργανα.

Αναβλήθηκε χθες για την 14η Απριλίου 2021 η εκδίκαση ενώπιον του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Ρόδου υπόθεσης με κατηγορούμενο για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας κατ’ εξακολούθηση έναν 40χρονο.

Ο 40χρονος κατηγορείται ότι την 12 Νοεμβρίου 2017, μέσω διαδικτύου και της εφαρμογής messenger και facebook και κάνοντας χρήση λογαριασμού σε στοιχεία άλλου ατόμου, που ο ίδιος διατηρεί, απέστειλε σε μια 12χρονη τα εξής μηνύματα:

-“…Σε βλέπω συχνά στο δρόμο που περνάς και με ερεθίζεις πολύ”,
-“θέλω πολύ να στο …” και
-“θα ήθελα πολύ να βρεθούμε οι δυο μας”.

Μηνύματα με …ακατάλληλες εικόνες

Επιπλέον φέρεται να πραγματοποίησε βιντεοκλήση με την ίδια ή να της κοινοποίησε ένα βίντεο στο οποίο έδειχνε σε απευθείας μετάδοση τα γεννητικά του όργανα σε στύση ενώ παράλληλα αυνανιζόταν, ή με χειρονομίες και προτάσεις προσέβαλε την τιμή της ανήλικης στο πεδίο της γενετήσιας ζωής της.

Επιπλέον κατηγορείται για το ότι την 20η Δεκεμβρίου 2017, κάνοντας χρήση της ίδιας εφαρμογής, απέστειλε στην ανήλικη μηνύματα με εξαιρετικά πρόστυχο περιεχόμενο.

Σημειώνεται ότι πρόθεση της οικογένειας της φερόμενης ως θύματος είναι η υπόθεση να “κλείσει”, όπως γράφει η εφημερίδα Δημοκρατική.

Πηγή: thetoc.gr