search-button
cross-out

Ρόδος: Ανάβει φωτιές η κρυφή κάμερα που βρέθηκε στο δωμάτιο των δύο ανήλικων κοριτσιών της οικογένειας

Η Ρόδος περιμένει με ενδιαφέρον την εξέλιξη της αστυνομικής έρευνας μετά τις καταγγελίες και τις μηνύσεις που έφερε ο εντοπισμός της κρυφής κάμερας, μέσα στο δωμάτιο δύο ανήλικων κοριτσιών…
Ρόδος: Ανάβει φωτιές η κρυφή κάμερα που βρέθηκε στο δωμάτιο των δύο ανήλικων κοριτσιών της οικογένειας

Η κρυφή κάμερα εγκαταστάθηκε εν αγνοία των παιδιών, που όταν διαπίστωσαν την ύπαρξή της, το είπαν στη μητέρα τους. Στο σπίτι επικράτησε ένταση με τη γυναίκα να ζητάει εξηγήσεις από τον σύντροφό της και εκείνον όπως καταγγέλλει να της επιτίθεται. Το λόγο πλέον έχει η αστυνομία, την ώρα που η Ρόδος περιμένει να μάθει τι πραγματικά έχει συμβεί και πώς η κάμερα μπήκε στο δωμάτιο.

Μια εξαιρετικά περίεργη υπόθεση ενδοοικογενειακής βίας και παράνομης παρακολούθησης και καταγραφής με κρυφή κάμερα δύο ανηλίκων κοριτσιών ηλικίας 12 και 17 ετών απασχολεί από χθες (05-09-2022) τις αρχές που προχώρησαν στην σύλληψη ενός 50χρονου Αλβανού, μετά την υποβολή μήνυσης.

Ο 50χρονος καταγγέλθηκε ειδικότερα από την μητέρα των παιδιών και σύντροφό του για τα ως άνω αδικήματα και ειδικότερα για το ό,τι είχε τοποθετήσει εν αγνοία της στο δωμάτιο των παιδιών μια κάμερα καταγραφής και έβλεπε τι έκαναν εντός αυτού τα παιδιά.

Οταν δε τα παιδιά την ενημέρωσαν τη μητέρα τους και εκείνη ζήτησε εξηγήσεις ερχόμενη σε αντιπαράθεση μαζί του, υποστήριξε ότι την χτύπησε ενώ ακολούθως χτύπησε και τα παιδιά.

Σύμφωνα με τη dimokratiki.gr, ο Εισαγγελέας Υπηρεσίας μετά την προσαγωγή του κατηγορούμενου τον άφησε ελεύθερο και παρήγγειλε περαιτέρω προανάκριση προκειμένου να υπάρξει πλήρης ιατροδικαστική έκθεση με τα τραύματα που φέρουν η μητέρα και τα παιδιά και περαιτέρω να ελεγχθεί το περιεχόμενο της κάρτας της κάμερας από την Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών.

Πηγή: newsit.gr

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

Newsroom

Latest

zinapost.gr