search-button
cross-out

Ρόδος: Είχε επισκεφθεί μοναστήρι η 44χρονη πριν εξαφανιστεί – Τα πρώτα της λόγια στο νοσοκομείο

Η 44χρονη μητέρα μπορεί το μεσημέρι του Σαββάτου να βρέθηκε σώα στη Ρόδο ωστόσο το μυστήριο της εξαφάνισής της παραμένει
Ρόδος: Είχε επισκεφθεί μοναστήρι η 44χρονη πριν εξαφανιστεί – Τα πρώτα της λόγια στο νοσοκομείο

Δυο Ισραηλινοί περιπατητές εντόπισαν την αγνοούμενη σε απόσταση περίπου 2 χλμ από το σημείο που είχε βρεθεί το αυτοκίνητο της, να περιφέρεται και να τα έχει χαμένα. Για πέντε μέρες το νησί της Ρόδου ζούσε μέσα στην αγωνία.

Η 44χρονη φέρεται να είχε επισκεφθεί το μοναστήρι λίγο πριν χαθούν τα ίχνη της. Σύμφωνα με τις φωτογραφίες- ντοκουμέντο που εξασφάλισε το Star, η 44χρονη μπαίνει μέσα στο μοναστήρι την ημέρα της εξαφάνισής της, στις 1:40 το μεσημέρι, ενώ αποχωρεί λίγο αργότερα, στις 2:20.

Όπως είπε ο κτήτορας του μοναστηριού στο Star, ο σύζυγος της 44χρονης τον είχε ρωτήσει αν είχε περάσει από εκεί η γυναίκα του τη μέρα της εξαφάνισης.

Ωστόσο, τη συγκεκριμένη μέρα, όπως υποστηρίζει, από το πρωί μέχρι το βράδυ δεν ήταν στο μοναστήρι αλλά σε κάποια ενοικιαζόμενα δωμάτια.

«Εχουν πέσει όλοι πάνω στο μοναστήρι και σε εμένα. Λένε ότι είμαι ψευδοϊερέας και τέτοια. Εγώ δεν είμαι ιερέας, είμαι ένας απλός πολίτης, ο κτήτορας του μοναστηριού», είπε.

Η 44χρονη βρέθηκε αφυδατωμένη και σε άσχημη κατάσταση, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο και στο πλευρό της βρέθηκε και ψυχολόγος.

Η γυναίκα φέρεται να περιέγραψε όσα βίωσε μέσα στο δάσος. Ωστόσο φαινόταν να μην γνώριζε τι είχε συμβεί με το αυτοκίνητό της και πώς αυτό βρέθηκε μέσα στο ρέμα.

newsit.gr

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

Newsroom

Latest

zinapost.gr