search-button
cross-out

Ρόδος: Ένοχος για βιασμό ανήλικης 65χρονος χοροδιδάσκαλος – «Είμαι άνδρας κι έχω ορμές»

Τελεσιδίκως ένοχος για βιασμό ανήλικης κρίθηκε 65χρονος δάσκαλος χορού στη Ρόδο. Το Μικτό Ορκωτό Εφετείο Δωδεκανήσου απέρριψε τα ελαφρυντικά που πρότεινε η υπεράσπιση και επέβαλε στον κατηγορούμενο ποινή κάθειρξης 7 ετών.
Ρόδος: Ένοχος για βιασμό ανήλικης 65χρονος χοροδιδάσκαλος – «Είμαι άνδρας κι έχω ορμές»

Η υπόθεση για βιασμό ανήλικης από τον 65χρονο κάτοικο Αρχαγγέλου στη Ρόδο, αναβίωσε ενώπιον του Μικτού Ορκωτού Εφετείου Δωδεκανήσου. Απορρίπτοντας τα ελαφρυντικά που πρότεινε η υπεράσπιση, επέβαλε στον χοροδιδάσκαλο επταετή ποινή κάθειρξης.

Πρωτοδίκως, είχε επιβληθεί στον κατηγορούμενο ποινή κάθειρξης 9 ετών με ανασταλτικό ως προς την έφεση αποτέλεσμα, υπό τον όρο της καταβολής χρηματικής εγγύησης ύψους 3.000 ευρώ.

Το δευτεροβάθμιο δικαστήριο έπαυσε οριστικά τη δίωξη εις βάρος του για αποπλάνηση λόγω παραγραφής.

Ρόδος: Το χρονικό
Ο κατηγορούμενος δάσκαλος χορού συνελήφθη τα μεσάνυχτα της 11ης Μαρτίου 2012 από άνδρες του Αστυνομικού Τμήματος Αρχαγγέλου. Όπως έγραψε η «δημοκρατική», φέρεται να έκανε… «εξομολόγηση» σε μία ανήλικη μαθήτριά του.

Στην πορεία, ο 65χρονος της πρότεινε να την πάει μια βόλτα και μετά στο σπίτι της και εκείνη δέχτηκε. Πήγαν σε ένα απόμερο σημείο και αφού την κολάκευσε, της έπιασε το χέρι και την φίλησε στο μάγουλο. Ντράπηκε και μετά τη φίλησε στο στόμα.

Την εβδομάδα που ακολούθησε συνέχισε να την πολιορκεί και η ανήλικη άρχισε να αισθάνεται θετικά συναισθήματα γι’ αυτόν.

Την 6η Μαρτίου 2012, σε άλλη βόλτα, τη φίλησε για δεύτερη φορά και της είπε: «Από τη στιγμή που δίνεις την ψυχή σου με το φιλί, τι νόημα έχει το σώμα», προσπαθώντας να ασελγήσει σε βάρος της.

Η ανήλικη αρνήθηκε, στενοχωρήθηκε και τότε της ζήτησε συγγνώμη, λέγοντάς της ότι έχει δίκιο και ότι παρασύρθηκε διότι «είναι άνδρας και έχει ορμές…»!

Κατέθεσε μάλιστα ότι ο χοροδιδάσκαλος έχει πιάσει τα οπίσθια ανήλικων μαθητριών.

Το απόγευμα της 11ης Μαρτίου 2012, μετά από χορευτικό, πήγε την ανήλικη σε  ερημικό χωράφι και προσπάθησε να τη φιλήσει παρά τη θέλησή της. Αδιαφορώντας, άρχισε να τη χαϊδεύει, ξεκούμπωσε το παντελόνι του, είχε γυμνό το μόριό του και την πίεσε να το αγγίξει, κατηγορίες, ωστόσο, που ο ίδιος αρνείται, επισημαίνοντας ότι είναι οικογενειάρχης, πατέρας δύο παιδιών και ότι δεν έχει απασχολήσει ποτέ τη Δικαιοσύνη.

Πηγή: newsit.gr

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

Newsroom

Latest

zinapost.gr