search-button
cross-out

Ρόδος: Η 21χρονη που κατήγγειλε βιασμό από παίκτη ριάλιτι προσπάθησε να αυτοκτονήσει

Στην καταγγελία της 21χρονης Βρετανίδας ότι έπεσε θύμα βιασμού στη Ρόδο από πρώην παίχτη ελληνικού ριάλιτι αναφέρεται με δημοσίευμά της τόσο η Daily Mail όσο και άλλα βρετανικά μέσα.
Ρόδος: Η 21χρονη που κατήγγειλε βιασμό από παίκτη ριάλιτι προσπάθησε να αυτοκτονήσει

Μάλιστα, το δημοσίευμα εστιάζει σε μια λιγότερο γνωστή πτυχή της καταγγελίας, καθώς σύμφωνα με μαρτυρίες φίλων, η κοπέλα προσπάθησε να αυτοκτονήσει αμέσως μετά τον βιασμό της μέσα στο δωμάτιο ξενοδοχείο που διέμενε στη Ρόδο. Την τελευταία στιγμή φίλη της κατάφερε να την αποτρέψει και μαζί πήγαν στο αστυνομικό τμήμα και έκαναν την καταγγελία.

Την υπόθεση περιέγραψε ο δικηγόρος της 21χρονης στη Daily Mail λέγοντας πως η κοπέλα που κάνει διακοπές στη Ρόδο είχε πάει μαζί με τις φίλες της σε γνωστό κλαμπ της Ρόδου όταν ο πρώην παίχτης ριάλιτι της ζήτησε να βγουν έξω για να μιλήσουν. Τότε την παρέσυρε την κοπέλα σε ένα σκοτεινό στενό όπου και καταγγέλλεται ότι τη βίασε.

«Η πελάτης μου είναι σε πολύ κακή ψυχολογική κατάσταση. Ο βιασμός έγινε τα ξημερώματα της 24ης Μαΐου και η καταγγελία έγινε το βράδυ της 25ης Μαΐου. Μετά την επίθεση η 21χρονη έτρεξε στους φίλους της οι οποίοι την πήγαν στο δωμάτιό τους όπου, όπως τους είπε, ήθελε να κάνει μπάνιο γιατί ένιωθε βρώμικη. Στη συνέχεια, όμως, προσπάθησε να βάλει τέλος στη ζωή της κόβοντας τους καρπούς της. Την έσωσε μια φίλη της που μπήκε στο μπάνιο την κατάλληλη στιγμή» πρόσθεσε ο δικηγόρος της.

Σύμφωνα με τον δικηγόρο η 21χρονη σπουδάζει αγγλική φιλολογία σε γνωστό πανεπιστήμιο της βόρειας Αγγλίας, ενώ η οικογένειά της ζει στο Λονδίνο.

«Η πελάτης μου ήταν σε διακοπές στη Ρόδο από τις 22 Μαΐου για να γιορτάσει το τέλος της εξεταστικής στο πανεπιστήμιό της. Το βράδυ της επίθεσης είχε πιει 2-3 ποτά. Είναι παιδί μιας ευκατάστατης οικογένειας και δεν έχει καμία χρηματική απαίτηση από τον κατηγορούμενο» πρόσθεσε ο δικηγόρος.

Τόνισε, δε, πως: «Το μόνο που ζητάει για τον κατηγορούμενο είναι να τιμωρηθεί για το έγκλημα του βιασμού».

Τέλος, σημειώνεται πως ο δικηγόρος του 30χρονου, Στέλιος Αλεξανδρής, υπογράμμισε πως δεν υπήρξε βιασμός αλλά υπήρξε συναίνεση και των δυο, ενώ «τα κίνητρα της καταγγέλλουσας θα αποκαλυφθούν στη συνέχεια».

Πηγή: newsit.gr

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

Newsroom

Latest

zinapost.gr