search-button
cross-out

Ρόδος – Κακοποίηση 8χρονης: Δεν εκδίδεται ένταλμα σύλληψης για τη θεία – Σεσημασμένος ο σύντροφός της, φύτευε χασίς σε…μνήματα

Συνεχίζει να προκαλεί σοκ στο πανελλήνιο η υπόθεση της 8χρονης στην Ρόδο, σε βάρος της οποίας η θεία της έστησε μια ολόκληρη πλεκτάνη παρουσιάζοντάς την ως κακοποιημένη για να κερδίσει μερικές εκατοντάδες ευρώ!
Ρόδος – Κακοποίηση 8χρονης: Δεν εκδίδεται ένταλμα σύλληψης για τη θεία – Σεσημασμένος ο σύντροφός της, φύτευε χασίς σε…μνήματα

Η 50χρονη, που έχει ήδη ομολογήσει τα όσα της αποδίδονται, δεν έχει συλληφθεί καθώς τα αδικήματα τελέστηκαν εκτός του αυτοφώρου.

Σύμφωνα με τη dimokratiki.gr, Μένει να διαπιστωθεί πως θα χαρακτηριστεί αρμοδίως από την Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρόδου η σωματική βλάβη – κακοποίηση που επέφερε στο παιδί καθώς τα υπόλοιπα αδικήματα, λόγω ύψους ποσού, αποτελούν πλημμελήματα.

Δεν εκδίδεται ένταλμα σύλληψης ακόμα
Νομικοί κύκλοι πιθανολογούσαν πάντως χθες πως δεν θα εκδοθεί ένταλμα σύλληψης εις βάρος της και πως η δικογραφία θα κινηθεί με την τακτική διαδικασία αφού συμπληρωθεί με το σύνολο των εργαστηριακών εξετάσεων.

Η εμπειρία του ιατροδικαστή σε συνδυασμό με την εμπειρία και την επιμονή των αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρόδου οδήγησαν στην εξιχνίαση της υπόθεσης.

Σημειώνεται ότι η κατάθεση της 33χρονης μητέρας ενώπιον των αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρόδου το βράδυ του Σαββάτου ήταν άκρως αποκαλυπτική και αποτέλεσε την απαρχή για την εξιχνίαση της υπόθεσης.

Ο γνώριμος στις αρχές σύντροφός της και τα… χασισόδεντρα
Στο μεταξύ εξαιρετικό ενδιαφέρον έχει η διαπίστωση ότι η δράστιδα η οποία έχει σχέση με έναν νεότερο σε ηλικία άνδρα, που έχει απασχολήσει στο παρελθόν τις αρχές σε υποθέσεις ναρκωτικών, διαμένει σε παράγκα πλησίον του καταυλισμού του Κορακόνερου και του νεκροταφείου του Ταξιάρχη και πέρσι είχαν βρεθεί στην αυλή τους δύο χασισόδεντρα!

Όπως αναφέρει η dimokratiki.gr, εις βάρος του συντρόφου της είχε σχηματιστεί δικογραφία από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρόδου.

Το θέμα μάλιστα είχε προσλάβει πανελλήνια διάσταση αφού ήταν πρωτόγνωρο να καλλιεργούνται χασισόδεντρα δίπλα σε… μνήματα!

click4more: Ρόδος: Οι αρρωστημένες κινήσεις της θείας
Είχε δώσει για το ζήτημα και συνέντευξη τύπου ο εντεταλμένος κοιμητηρίων Ρόδου και τώρα αντιδήμαρχος κ. Θανάσης Στάμος, εκφράζοντας την αγανάκτησή του για ό,τι συμβαίνει μέσα στο κοιμητήριο και όσα καταγράφονται κατά καιρούς.

«Εντοπίστηκε δράστης να πίνει από το μπουκάλι της Θείας Κοινωνίας (υπάρχει και φωτογραφικό υλικό που όμως λόγω προσωπικών δεδομένων δεν μπορεί να δοθεί στην δημοσιότητα) ενώ σε άλλη περίπτωση, εντοπίσαμε κάποιους να καλλιεργούν…. δενδρύλλια ινδικής κάνναβης κοντά σε μνήματα!!!», είχε δηλώσει.

Στο «μικροσκόπιο» η γυναίκα που έστειλε την καταγγελία
Στο μεταξύ διαψεύδεται επί του παρόντος η πληροφορία που θέλει την 50χρονη να ήταν εκείνη που είχε μεθοδεύσει και την παρέμβαση της δικαιοσύνης για το θέμα του παιδιού και συγκεκριμένα να είχε συντάξει και να είχε αποστείλει την ανώνυμη καταγγελία στην Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Ρόδου που προκάλεσε την προκαταρκτική έρευνα.

Οι πληροφορίες της «δημοκρατικής» αναφέρουν ότι στο κινητό της τηλέφωνο υπήρχε η φωτογραφία που είχε αποστείλει η μητέρα και ότι η καταγγελία έγινε από τρίτη γυναίκα που είδε την φωτογραφία.

Εχει ξεκαθαρίσει εξάλλου ότι το 8χρονο κορίτσι ουδέποτε βιάστηκε, παρά φύσιν ή κατά φύσιν (δεν υπήρξε διείσδυση ή άλλου είδους σαρκική επαφή με σκοπό την διέγερση ή την σεξουαλική ικανοποίηση).

Οπως έγραψε η dimokratiki.gr, από τις νέες έρευνες του ιατροδικαστή, του γυναικολόγου αλλά και τον μικροβιολογικό έλεγχο, προέκυψε πέραν πάσης αμφιβολίας ότι το παιδί είχε υποστεί λοίμωξη στα γεννητικά του όργανα. Σημειώνεται ότι απο την καλλιέργεια δεν αναγνωρίστηκε ο ιός που προκάλεσε την λοίμωξη η οποία προκάλεσε ερυθρότητα και αίμα στο παιδί, καθώς δεν είχε διαπιστωθεί εγκαίρως από την μητέρα και τους παππούδες του και γι’ αυτό είχε υποτροπιάσει.

Πηγή: newsit.gr

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

Newsroom

Latest

zinapost.gr