search-button
cross-out

Ρόδος: Προφυλακίστηκε ο 50χρονος Βούλγαρος που κρατούσε φυλακισμένη την 35χρονη συμπατριώτισσά του

Iσχυρίστηκε ότι ...επρόκειτο περί φυσιολογικής σχέσης
Ρόδος: Προφυλακίστηκε ο 50χρονος Βούλγαρος που κρατούσε φυλακισμένη την 35χρονη συμπατριώτισσά του

«Με την 35χρονη είχαμε μία μόνιμη φυσιολογική σχέση, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα»!

Αυτό ισχυρίστηκε χθες, απολογούμενος στον ανακριτή Ρόδου, ο 50χρονος Βούλγαρος που κατηγορείται ότι κρατούσε φυλακισμένη για έξι χρόνια την 35χρονη συμπατριώτισσά του, και την εξέδιδε έναντι αμοιβής!

Ο 50χρονος αλλοδαπός που κατηγορείται για τέσσερα συνολικά αδικήματα τα οποία αρνείται, κρίθηκε τελικά προσωρινά κρατούμενος και οδηγήθηκε στη φυλακή.

Συγκεκριμένα, σε βάρος του Βούλγαρου έχουν ασκηθεί ποινικές διώξεις για:
• Εμπορία ανθρώπων κατ’ επάγγελμα με σκοπό την τέλεση γενετήσιων πράξεων κατ’ εξακολούθηση.
• Παράνομη βία.
• Σωματική βλάβη αδύναμου ατόμου κατ’ εξακολούθηση.
• Παρακράτηση διαβατηρίου άλλου προσώπου.

Έτσι χθες το πρωί, συνοδευόμενος από τον συνήγορό του κ. Κώστα Αβδελλή προσήχθη ενώπιον του ανακριτή Ρόδου όπου και απολογήθηκε, αρνούμενος τα όσα του καταλογίζονται.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 50χρονος αναφέρθηκε στον τρόπο γνωριμίας (μέσω του διαδικτύου) με την 35χρονη συμπατριώτισσά του και παραδέχτηκε ότι πράγματι ήρθε στο νησί μας για να μείνουν μαζί και να γνωριστούν, όπως κι έγινε.

Ο 50χρονος είπε επίσης, πως όλα όσα τον καταγγέλλει η 35χρονη δεν ισχύουν και είναι ψευδή, αφού, ούτε την εξέδιδε, αλλά ούτε και παρά τη θέλησή της την κρατούσε, τονίζοντας ότι έβγαιναν συχνά μαζί σε καφετέριες κ.α..

Μάλιστα, ο ίδιος υποστήριξε ότι όταν έχασε τη βουλγάρικη ταυτότητά της, πήγαν μαζί στην Αστυνομία για να εκδώσει νέα, μέσω της πρεσβείας της χώρας της.
Μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας, με σύμφωνη γνώμη ανακριτή και Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ρόδου, ο 50χρονος κρίθηκε προσωρινά κρατούμενος και οδηγήθηκε στη φυλακή.

Υπενθυμίζεται πως, η σύλληψη του αλλοδαπού έγινε την Κυριακή 15 Οκτωβρίου 2023 οπότε και οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρόδου, έχοντας αξιοποιήσει κάποια στοιχεία και πληροφορίες που είχαν περιέλθει στην κατοχή τους, έκαναν έρευνα στο σπίτι που ο 50χρονος Βούλγαρος κρατούσε την 35χρονη κοπέλα!

Πιο αναλυτικά, για την 35χρονη από τη Βουλγαρία, όλα ξεκίνησαν πριν από έξι χρόνια όταν μέσω σελίδας κοινωνικής δικτύωσης γνώρισε τον 50χρονο συμπατριώτη της. Εκείνος στις συνομιλίες που είχαν την προσκάλεσε να έρθει στη Ρόδο, όπου και ο ίδιος διέμενε, για να εργαστεί και γενικά να έχει μία καλή ζωή.

Η 35χρονη κοπέλα πείστηκε από τα λεγόμενά του και πράγματι προς το τέλος του 2016 ήρθε στο νησί μας. Μόλις όμως συναντήθηκε με τον 50χρονο, το όνειρο έγινε εφιάλτης.

Σύμφωνα με τα στοιχεία που συγκέντρωσε η Αστυνομία, ο 50χρονος της πήρε το διαβατήριό της και περίπου 25 μέρες αργότερα, άρχισε να την εκδίδει. Βάσει των ίδιων στοιχείων, η 35χρονη συνευρισκόταν ερωτικά με πρόσωπα που επέλεγε ο 50χρονος και συνήθως ήταν άτομα που γνώριζε και μπορούσε να εμπιστευθεί ώστε να μην υπάρχει κίνδυνος να αποκαλυφθούν τα όσα έκανε.

Για κάθε ραντεβού ο πελάτης κατέβαλλε το ποσό των 25-30 ευρώ και εκτιμάται ότι η 35χρονη είχε περίπου 10 ραντεβού την εβδομάδα! Επίσης, ορισμένες φορές, ο 50χρονος φέρεται να μετέφερε με το αυτοκίνητό του την 35χρονη κοπέλα σε σπίτια «πελατών».

Η αλλοδαπή δεν μπορούσε να κάνει το οτιδήποτε αφού έβγαινε μόνο μαζί με τον 50χρονο, ο οποίος εκτός των άλλων, φρόντιζε η όποια επικοινωνία της κοπέλας να γίνεται ενώπιόν του και από το δικό του τηλέφωνο, ακόμη και με άτομα της οικογένειάς της ώστε να μην υπάρχει κίνδυνος να καταγγείλει τα όσα της συνέβαιναν.

Όλα αυτά μέχρι την Κυριακή 15 Οκτωβρίου 2023 το πρωί, οπότε και αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρόδου έκαναν «έφοδο» στο σπίτι που κρατούνταν η 35χρονη, στην πόλη της Ρόδου.

Από την αστυνομική έρευνα στην κατοικία και το όχημα που χρησιμοποιούσε ο 50χρονος, βρέθηκαν μεταξύ άλλων και κατασχέθηκαν 3.587 ευρώ και 6 κινητά τηλέφωνα.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Ρόδου, ενώ για την προστασία και φροντίδα της κοπέλας ενεργοποιήθηκε πρωτόκολλο συνεργασίας με κατάλληλη δομή φιλοξενίας.

Οι «πελάτες», η εγκυμοσύνη και η έκτρωση
Στην κατάθεσή της στην Αστυνομία, σύμφωνα με πληροφορίες της «Ροδιακής», η 35χρονη αναφέρθηκε στη γνωριμία τους, στο ταξίδι της στη Ρόδο για να μείνει μαζί με τον 50χρονο και να έχουν μία ευτυχισμένη ζωή.

Η κοπέλα είπε στους αστυνομικούς ότι πράγματι ήρθε αλλά μόλις πάτησε το πόδι της στο νησί μας, ο 50χρονος Βούλγαρος της αφαίρεσε τα ταξιδιωτικά της έγγραφα, την πήρε σε άλλο σπίτι απ’ αυτό που έγινε η σύλληψη κι εκεί έμενε συνέχεια μαζί της.

Η ίδια είπε, πως ουδέποτε υπήρξε κάποιου είδους σχέση μεταξύ τους, όμως 20 ημέρες μετά την άφιξή της στη Ρόδο, ο 50χρονος άρχισε να της πηγαίνει άλλους άνδρες στο σπίτι, με τους οποίους την εξανάγκαζε να συνευρίσκεται ερωτικά. Η ίδια δήλωσε στους αστυνομικούς πως δεν ήθελε να πηγαίνει μαζί τους, όμως δεν τολμούσε να μην το κάνει καθώς φοβόταν τον 50χρονο.

Ο τελευταίος μάλιστα, σύμφωνα με την κατάθεση της 35χρονης από τη Βουλγαρία, ασκούσε και σωματική βία επάνω της (τη χτυπούσε) ιδίως αφού είχε καταναλώσει ποσότητα αλκοόλ.

Σύμφωνα πάντα με την κατάθεση της 35χρονης, τα έξι χρόνια της παραμονής της στη Ρόδο βρισκόταν κλεισμένη μέσα στο διαμέρισμα του 50χρονου και ήταν συνεχώς και εκείνος μαζί της, αν και ουδέποτε είχαν την όποια ερωτική σχέση μεταξύ τους.

Μερικές φορές την έπαιρνε βόλτα με το αυτοκίνητό του ή τη μετέφερε με αυτό σε «πελάτες» σε χωριά της Ρόδου. Για κάθε συνεύρεση, ο 50χρονος πληρωνόταν περίπου 25-30 ευρώ, τα οποία και κρατούσε ο ίδιος, ενώ η κοπέλα δεν ελάμβανε ούτε ένα ευρώ, αλλά ούτε και της αγόραζε ρούχα ή άλλα προσωπικά αντικείμενα που πιθανώς να χρειαζόταν.

Σε ό,τι αφορά τους «πελάτες» αυτοί ανέρχονται σε περίπου δέκα την εβδομάδα, όπως είπε η 35χρονη, ενώ κάποια στιγμή – δήλωσε- ότι είχε μείνει έγκυος και με αγωγή που ακολούθησε απέβαλε, γιατί ο 50χρονος δεν ήθελε να το κρατήσει.

rodiaki.gr

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

Newsroom

Latest

zinapost.gr