search-button
cross-out

Ρόδος: Το έγκλημα από πατέρα και γιο «ήταν προσχεδιασμένο» – «Είχαν αφαιρεθεί οι σκληροί δίσκοι από τα καταγραφικά»

“Το έγκλημα ήταν σχεδιασμένο. Είχαν προηγουμένως αφαιρεθεί οι σκληροί δίσκοι από τα καταγραφικά” ανέφερε μιλώντας στο newsit gr ο Μηνάς Τσέρκης, συνήγορος της οικογένειας του 46χρονου εργολάβου οικοδομών που δολοφονήθηκε στην Ρόδο.
Ρόδος: Το έγκλημα από πατέρα και γιο «ήταν προσχεδιασμένο» – «Είχαν αφαιρεθεί οι σκληροί δίσκοι από τα καταγραφικά»

Ο συνήγορος της οικογένειας του θύματος είπε ότι “υπήρχαν και τα κατάλληλα εργαλεία. Αυτά δεν δείχνουν εν βρασμώ, δεν είναι μία συμπλοκή. Επίσης οι κατηγορούμενοι όλες τις ημέρες που εξετάζονταν επανειλημμένως από τους αστυνομικούς δεν έφεραν τραύματα. Αυτοί που επικαλούνται άμυνα θα πρέπει να αποδείξουν την επίθεση σε βάρος τους.”
Μάλιστα είπε, μιλώντας στο newsit.gr, ότι οι καθ’ ομολογία δράστες “είχαν ραντεβού μαζί του υποτίθεται για να του δώσουν χρήματα. Η επίσκεψη του θανόντα στην επιχείρησή τους ήταν συμφωνημένη. Του είχε πει ο ένας κατηγορούμενος να περνάει κάθε Κυριακή για να του δίνει κάποια χρήματα. Πατέρας και γιος από κοινού εκτέλεσαν και προσπάθησαν να αποκρύψουν”.

Συγκλονισμένο το νησί
Οι κάτοικοι της Ρόδου παραμένουν σοκαρισμένοι από το πρωί με τη δολοφονία του 46χρονου εργολάβου οικοδομών που αποκαλύφθηκε. Συγκλονισμένοι μάθαιναν από τις ανακοινώσεις της Αστυνομίας ότι δράστες ήταν ένας πατέρας και ο γιος του, που τον βοήθησε τόσο στην εξόντωση του άτυχου άντρα, όσο και στην απόκρυψη της σορού του.

Ο 53χρονος ξενοδόχος και ο 20χρονος γιος του, φέρονται να στραγγάλισαν με σχοινί τον άτυχο άντρα και στη συνέχεια να έθαψαν πρόχειρα τη σορό του, κάτω από πέτρες, για να κρύψουν τα ίχνη τους.

Πηγή: newsit.gr

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

Newsroom

Latest

zinapost.gr