search-button
cross-out

Ρούλα Πισπιρίγκου: Αρνείται την εμπλοκή στους θανάτους των παιδιών της – Καμία επαφή με τον Μάνο

Η Ρούλα Πισπιρίγκου αρνείται την οποιαδήποτε εμπλοκή ή σκέψη να κάνει κακό στα ίδια της τα παιδιά
Ρούλα Πισπιρίγκου: Αρνείται την εμπλοκή στους θανάτους των παιδιών της – Καμία επαφή με τον Μάνο

«Η θέση της είναι πάντα σταθερή. Αρνείται την οποιαδήποτε εμπλοκή ή σκέψη να κάνει κακό στα ίδια της τα παιδιά και η θέση της είναι ότι της φορτώνεται η απώλεια των άλλων δύο της παιδιών, πράγμα για το οποίο η ίδια δεν έχει καμία συμμετοχή ή εμπλοκή», τόνισε ο δικηγόρος της Ρούλας Πισπιρίγκου, Όθωνας Παπαδόπουλος, μιλώντας στην ΕΡΤ.

Απαντώντας στο πώς ο ίδιος αξιολογεί τα επιβαρυντικά στοιχεία εις βάρος της πελάτισσάς του ο κ. Παπαδόλουλος παραδέχτηκε ότι υπάρχουν ενοχοποιητικές ενδείξεις, οι οποίες όπως είπε «αρκούν για την άσκηση μιας ποινικής δίωξης». Ισχυρίστηκε όμως ότι «υπάρχουν πολλά στοιχεία της δικογραφίας που είναι αλληλοσυγκρουόμενα και αντιφατικά».

Όπως φαίνεται η υπερασπιστική γραμμή της 33χρονης μητέρας που αρνείται τις κατηγορίες για τις δολοφονίες των τριών παιδιών της, θα εστιάσει στο νέο πόρισμα των ιατροδικαστών για τη Μαλένα και την Ίριδα, που έκανε λόγο -για πρώτη φορά- για ασφυκτικό θάνατο.

«Αυτό έρχεται σε αντίθεση με τις καταθέσεις των αυτοπτών μαρτύρων, τραυματιοφορέων και ιατροδικαστών που τέλεσαν τις νεκροψίες και τις νεκροτομές, όπου τα ευρήματα περιγράφονται με έναν τελείως διαφορετικό τρόπο και γίνεται μια διαφορετική εκτίμηση σχετικά με τα αίτια θανάτου».

Σχολιάζοντας τις κατηγορίες εις βάρος της κατηγορουμένης ότι ειδοποίησε τις Αρχές αφού είχε περάσει αρκετός χρόνος από το θάνατο των παιδιών είπε ότι αυτό έρχεται σε αντίθεση με ένορκη κατάθεση νοσηλεύτριας. «Στην περίπτωση της Μαλένας έσπευσαν έγκαιρα. Το παιδί ήταν ήδη νοσηλευόμενο σε νοσοκομείο και έκανε χημειοθεραπείες στο πλαίσιο θεραπείας για λευχαιμία», υποστήριξε. Και όπως είπε και τα τρία παιδιά αντιμετώπιζαν προβλήματα υγείας.

Ο κ. Παπαδόπουλος επιβεβαίωσε ότι η κατηγορούμενη, που αρνείται τη συμμετοχή της στους θανάτους των τριών κοριτσιών, δεν επικοινωνεί πλέον με τον σύζυγό της, Μάνο Δασκαλάκη: «Η επικοινωνία έχει σταματήσει εδώ και καιρό, από τη δεύτερη μέρα μετά τη σύλληψή της. Αυτό είναι κάτι που προβληματίζει και την ίδια γιατί θεωρεί ότι θα έπρεπε να έχει την ηθική στήριξη, τη συνδρομή και τη συμπαράστασή του απέναντι στις κατηγορίες που τις αποδίδονται άδικα».

Πηγή: newsbomb.gr

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

Newsroom

Latest

zinapost.gr