search-button
cross-out

Ρούλα Πισπιρίγκου: Έφτασε στο δικαστήριο – Συνεχίζεται η κατάθεση του Μάνου Δασκαλάκη

Ντυμένη στα μαύρα και φορώντας μια μακριά καπαρντίνα η Ρούλα Πισπιρίγκου, που κατηγορείται για τον θάνατο των τριών παιδιών της στην Πάτρα, έφτασε συνοδευόμενη από αστυνομικούς λίγο πριν τις 9 το πρωί στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο. Περίπου μία ώρα αργότερα έφτασε στο δικαστήριο και ο Μάνος Δασκαλάκης.
Ρούλα Πισπιρίγκου: Έφτασε στο δικαστήριο – Συνεχίζεται η κατάθεση του Μάνου Δασκαλάκη

Σημειώνεται πως σήμερα συνεχίζεται η δίκη για τη δολοφονία της πρωτότοκης κόρης της Ρούλας Πισπιρίγκου, Τζωρτζίνας. Η δίκη θα συνεχιστεί με την εξέταση του εν διαστάσει συζύγου της, Μάνου Δασκαλάκη, ο οποίος αναμένεται να δεχτεί πλήθος ερωτήσεων από τον Αλέξη Κούγια.

Ο Μάνος Δασκαλάκης καταθέτει για τρίτη μέρα, ενώ κατά τη συνεδρίαση της Τετάρτης (15.2.2023) ο συνήγορος της Ρούλας Πισπιρίγκου, Αλέξης Κούγιας, βομβάρδισε με ερωτήσεις τον εν διαστάσει σύζυγό της.

«Κλαρινογαμπρός…»
Ο Αλέξης Κούγιας δεν δίστασε να χαρακτηρίσει τον Μάνο Δασκαλάκη, που παρίσταται στο δικαστήριο ως μάρτυρας κατηγορίας, «κλαρινογαμπρό» λίγο πριν μπει στην αίθουσα του δικαστηρίου την Τετάρτη, λέγοντας χαρακτηριστικά πως: «Δεν σκοτώνεις τα παιδιά σου για έναν κλαρινογαμπρό».

Σήμερα ο πατέρας των τριών παιδιών από την Πάτρα θα κληθεί και πάλι να απαντήσει στις ερωτήσεις του κ. Κούγια, ο οποίος αντιστρέφει τις παραδοχές του βουλεύματος, ισχυριζόμενος πως δεν ήταν η Ρούλα Πισπιρίγκου αυτή που δεν άντεχε να αποχωριστεί τον σύζυγο της, αλλά ότι ο Δασκαλάκης ήταν αυτός που «είχε απόλυτο έρωτα με την κατηγορουμένη».

Ο Μάνος Δασκαλάκης υποστηρίζει πως η Ρούλα Πισπιρίγκου σκότωνε τα παιδιά της προσπαθώντας να τον πείσει να μην χωρίσουν…

newsit.gr

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

Newsroom

Latest

zinapost.gr