search-button
cross-out

Ρούλα Πισπιρίγκου: Έκλεισε ένα μήνα στις φυλακές Κορυδαλλού και ετοιμάζει νέες κινήσεις – Τι λέει ο δικηγόρος της

Η Ρούλα Πισπιρίγκου κλείνει ένα μήνα στις γυναικείες φυλακές Κορυδαλλού και περιμένει να κατατεθεί το αίτημα αποφυλάκισης. Ο δικηγόρος που την εκπροσωπεί δίνει το στίγμα των προθέσεών του…
Ρούλα Πισπιρίγκου: Έκλεισε ένα μήνα στις φυλακές Κορυδαλλού και ετοιμάζει νέες κινήσεις – Τι λέει ο δικηγόρος της

Η Ρούλα Πισπιρίγκου επιμένει πως είναι μια αθώα που βρίσκεται άδικα στη φυλακή. Παρά τα στοιχεία και τις αποκαλύψεις που καθημερινά διαδέχονται η μία την άλλη, υποστηρίζει πως δεν χορήγησε εκείνη την κεταμίνη που σκότωσε την Τζωρτζίνα και δεν έβλαψε κανένα από τα παιδιά της. Έχει ζητήσει από τους δικηγόρους που την εκπροσωπούν να προχωρήσουν τις διαδικασίες για το αίτημα αποφυλάκισης, με την ελπίδα να ανοίξει σύντομα, ο δρόμος της ελευθερίας για την ίδια.

Στον ΑΝΤ1 και στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» μίλησε ο δικηγόρος Όθων Παπαδόπουλος που εκπροσωπεί τη Ρούλα Πισπιρίγκου, που πλέον συμπληρώνει ένα μήνα στη φυλακή, για την χορήγηση κεταμίνης στην κόρη της Τζωρτζίνα, που βρήκε φρικτό θάνατο, στο νοσοκομείο Παίδων, Αγλαϊα Κυριακού.

Όπως είπε ο κ. Παπαδόπουλος, οι συνήγοροί της, ετοιμάζουν κανονικά το αίτημα αποφυλάκισης της, διαδικασία που θα προχωρήσουν παράλληλα με την διερεύνηση των αιτίων και των συνθηκών θανάτου των άλλων δύο κοριτσιών της οικογένειας, της Μαλένας και της Ίριδας, για την οποία είπε πως η πλευρά της μητέρας τους δεν έχει κάποια ενημέρωση για την πρόοδο τους.

Ο κ. Παπαδόπουλος αναφέρθηκε σε μια σειρά από τεχνικούς συμβούλους – πραγματογνώμονες που έχει προσλάβει η πλευρά της κατηγορούμενης ως παιδοκτόνου και στην εισφορά πολύτιμων, όπως ανέφερε, στοιχείων για την υποστήριξη της κατηγορούμενης.

Ακόμη, ο συνήγορος της προφυλακισμένης 33χρονης, αναφέρθηκε στην προβολή του θέματος από τα μέσα ενημέρωσης και την αναπαραγωγή όσων σχετίζονται με τους θανάτους των τριών κοριτσιών στα social media, λέγοντας πως «η προβολή του θέματος γίνεται με μια στάση απέναντι στην κατηγορούμενη. Πολλοί έχουν ήδη δηλώσει πεπεισμένοι για την ενοχή της. Αυτό όμως είναι κάτι που θα το αποφασίσει το δικαστήριο. Υπάρχει μια υπερβολή. Κάθε κατηγορούμενος στην Ελλάδα έχει να αντιμετωπίσει έναν Εισαγγελέα, έναν δημόσιο κατήγορο. Η Ρούλα Πισπιρίγκου έχει πολλούς περισσότερους».

Πηγή:newsit.gr

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

Newsroom

Latest

zinapost.gr