search-button
cross-out

Ρούλα Πισπιρίγκου: Γιατί αρνήθηκε ιατροδικαστική εξέταση στη Μαλένα – Το επεισόδιο με τον Δασκαλάκη

Κατά τη διάρκεια της κατάθεσης του Μάνου Δασκαλάκη υπήρχε ένα άγριο επεισόδιο ανάμεσα σε εκείνον και τη Ρούλα Πισπιρίγκου
Ρούλα Πισπιρίγκου: Γιατί αρνήθηκε ιατροδικαστική εξέταση στη Μαλένα – Το επεισόδιο με τον Δασκαλάκη

Μόνο στα χέρια δεν ήρθαν Μάνος Δασκαλάκης και Ρούλα Πισπιρίγκου στη δίκη για τη Μαλένα και την Ίριδα. Ο Μάνος Δασκαλάκης ανέβηκε πρώτος στη θέση του μάρτυρα και υποστήριξε στην κατάθεσή του ότι η Ρούλα Πισπιρίγκου δεν ήθελε να γίνει η ιατροδικαστική εξέταση για τον θάνατο της Μαλένας γιατί, όπως έλεγε, «μη χαρακώσετε το παιδί μου».

Σύμφωνα με τον αστυνομικό συντάκτη, Βασίλη Λαμπρόπουλο, ο θάνατος της Μαλένας είχε αποδοθεί σε δολοφονική ενέργεια, αφού είχαν εντοπιστεί κάποιες εκδορές στο σώμα της. Τότε, υπήρχαν και καταθέσεις από γιατρούς πώς υπήρχε καθυστέρηση στην ενημέρωση για την επιδείνωση της υγείας του παιδιού.

Πάντως, κατά τη διάρκεια της κατάθεσης του Μάνου Δασκαλάκη, υπήρχε ένα άγριο επεισόδιο ανάμεσα σε εκείνον και τη Ρούλα Πισπιρίγκου.

«Δεν θα ξαναπιάσεις τα παιδιά στο στόμα σου! Παιχνίδι με τους δημοσιογράφους θέλεις!», είπε η Ρούλα Πισπιρίγκου με τον Μάνο Δασκαλάκη να της απαντά: «Για ποια παιδιά λες, για τα παιδιά που δολοφόνησες εσύ, θα σου γ@@@@@ ό,τι έχεις και δεν έχεις»…]

newsbomb.gr

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

Newsroom

Latest

zinapost.gr