search-button
cross-out

Ρούλα Πισπιρίγκου: Τα 9 στοιχεία που οδηγούν τις Αρχές ότι χορήγησε κεταμίνη στην Τζωρτζίνα

Τι παραδέχεται ο τεχνικός σύμβουλος της κατηγορούμενης για τις δολοφονικές ιδιότητες της ουσίας
Ρούλα Πισπιρίγκου: Τα 9 στοιχεία που οδηγούν τις Αρχές ότι χορήγησε κεταμίνη στην Τζωρτζίνα

Όλο και περισσότερο «δένουν» οι Αρχές ότι η Ρούλα Πισπιρίγκου είναι αυτή που χορήγησε την κεταμίνη στην Τζωρτζίνα και υπάρχουν 9 στοιχεία που τους οδηγούν σε αυτό το συμπέρασμα.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Mega για το θρίλερ στην Πάτρα η κατηγορούμενη μητέρα φέρεται να έχει δολοφονήσει την κόρη της.

Τα στοιχεία που «βαραίνουν» την 33χρονη κατηγορούμενη είναι τα εξής:

Η έλλειψη άλλου παθολογικού προβλήματος της Τζωρτζίνας
Οι βλάβες σε ζωτικά όργανα από τοξική ουσία
Ο χρόνος δράσης κεταμίνης, που είναι τα 20 λεπτά
Το γεγονός ότι στο δωμάτιο βρισκόταν μόνο η μητέρα της 9χρονης
Ότι η χορήγηση έγινε όταν η Τζωρτζίνα ήταν εν ζωή
Ότι δεν δίνεται σε αναισθησία τόσο μεγάλη ποσότητα κεταμίνης
Βρέθηκαν άθικτες κι οι πέντε αμπούλες από το βαλιτσάκι του νοσοκομείου
Από το φαρμακείο του νοσοκομείου δεν προκύπτει χρήση κεταμίνης
Οι αναισθησιολόγοι δεν την είχαν χρησιμοποιήσει για πολλούς μήνες

Τι παραδέχεται ο τεχνικός σύμβουλος της 33χρονης

Εξάλλου, σε σπάνιο σύνδρομο του φλεβικού κόμβου επικαλείται ως αιτία θανάτου της 9χρονης Τζωρτζίνας, ο τεχνικός σύμβουλος της 33χρονης κατηγορούμενης. Αναφορικά με την κεταμίνη και την αμφιλεγόμενη δήλωσή του, πως δεν σκοτώνει η ουσία, μίλησε στην εκπομπή «Live News» ο Γιώργος Σιδεράς, γιατρός και ένας από τους τεχνικούς συμβούλους της Ρούλας Πισπιρίγκου.

«Η κεταμίνη σκοτώνει όταν δοθεί πολύ γρήγορα σε μεγάλη ποσότητα μέσω της ενδοφλέβιας οδού και το παιδί ή ο ενήλικας είναι δίχως επιτήρηση» εξήγησε ο κ. Σιδεράς.

Στην τοποθέτησή του επί του θέματος, ο ιατροδικαστής Γρηγόρης Λέων επισήμανε πως η κεταμίνη χρησιμοποιείται από τους γιατρούς κατά τη διάρκεια της διασωλήνωσης, ωστόσο στα χέρια ανθρώπων που δεν ξέρουν, μπορεί να γίνει ένα φονικό όπλο, γιατί σε μεγάλες δόσεις σκοτώνει.

Ο κ. Σιδεράς ανέφερε πως στη γερμανική βιβλιογραφία αναγράφεται πως η κεταμίνη μπορεί να σκοτώσει μέσω της άπνοιας. Σε ό,τι αφορά τις αναρτήσεις του τεχνικού συμβούλου σχετικά με τον κορονοϊό και την αμφισβήτησή του, ο κ. Σιδεράς δήλωσε πως δεν πρόκειται για δικά του λεγόμενα.

Πηγή: news.gr

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

Newsroom

Latest

zinapost.gr