search-button
cross-out

Ρούλα Πισπιρίγκου: «Θλίψη, σοκ και οργή» όταν άκουσε το ηχητικό με την Τζωρτζίνα – «Η μηχανή ήταν δώρο της σπιτονοικοκυράς»

«Δεν είναι η καλή η ψυχολογική της κατάσταση» λέει ο δικηγόρος της Ρούλας Πισπιρίγκου, που μέσα από τη φυλακή άκουσε ξανά τη φωνή της αδικοχαμένης Τζωρτζίνας, στο ηχητικό ντοκουμέντο που είδε το φως της δημοσιότητας.
Ρούλα Πισπιρίγκου: «Θλίψη, σοκ και οργή» όταν άκουσε το ηχητικό με την Τζωρτζίνα – «Η μηχανή ήταν δώρο της σπιτονοικοκυράς»

«Δεν είναι η καλή η ψυχολογική της κατάσταση» λέει ο δικηγόρος της Ρούλας Πισπιρίγκου, που μέσα από τη φυλακή άκουσε ξανά τη φωνή της αδικοχαμένης Τζωρτζίνας, στο ηχητικό ντοκουμέντο που είδε το φως της δημοσιότητας.

Σύμφωνα με τον ίδιο «μετά την μετάδοση του ηχητικού της μικρής Τζωρτζίνας έχει επιδεινωθεί εξαιρετικά (η κατάστασή της). Είναι σοκαριστικό να ακούγεται και πάλι η φωνή του μικρού παιδιού μετά από τόσο καιρό. Είναι κάτι που επηρέασε την ψυχολογία της στον μέγιστο βαθμό. Προκάλεσε τη θλίψη, το σοκ και την οργή της».

Ο δικηγόρος της μιλώντας στους δημοσιογράφους, είπε ότι η Ρούλα Πισπιρίγκου έλαβε απαντήσεις από τον εν διαστάσει σύζυγό της, μετά το εξώδικο που του είχε στείλει. «Δεν ήταν μία επιθετική νομική ενέργεια αλλά μία προσπάθεια επικοινωνίας δεδομένης της άρνησης της άλλης πλευράς για συνεννοήσεις για τα τρέχοντα ζητήματα.

Σύμφωνα με τον ίδιο, με αυτό τον νομικό τρόπο, ζητήθηκαν από τον Μάνο Δασκαλάκη απαντήσεις για διαδικαστικά ζητήματα όπως πχ για λογαριασμό τηλεφώνου, πληρωμή κοιμητηρίου και υπογραφή για τη διατήρηση μνήματος.

«Η μηχανή ήταν δώρο της Κούτρα»
Η Ρούλα Πισπιρίγκου, απάντησε μέσω του δικηγόρου της και για την μηχανή που αγόρασε ο Μάνος Δασκαλάκης, για την οποία πολλά έχουν ακουστεί. Μόλις χθες, βγήκε στη δημοσιότητα διάλογος του εν διαστάσει (πλέον) ζευγαριού, στον οποία αναφερόταν ότι η μηχανή αγοράστηκε με χρήματα της σπιτονοικοκυράς!

Σύμφωνα λοιπόν, με τα όσα είπε ο δικηγόρος της Ρούλας Πισπιρίγκου τη μηχανή, «υπάρχει μία πληροφόρηση ότι ήταν δώρο της κυρίας Κούτρα και το ποσό της τελευταίας σύνταξης χρησιμοποιήθηκε για την κάλυψη των εξόδων κηδείας. Έγινε ανάληψη της τελευταίες μέρες και είναι έξοδα της τελετής (της κηδείας της σπιτονοικοκυράς) στην οποία παραβρέθηκαν μόνο τρία άτομα. Το ζεύγος και η γυναίκα που φρόντιζε τις τελευταίες της μέρες την συγκεκριμένη κυρία (Κούτρα). Κανένα συγγενικό πρόσωπο».

Πηγή: newsit.gr

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

Newsroom

Latest

zinapost.gr